Instagram : @peejburhan

HaHaHaHaHa~

APRIL FOOLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!~

ok mersti korang keji je kan..
ni aku set auto publish ni..
x sanggup aku nak menipu lama2..

mmg x la kot tiba2 aku dah berbaik balik ke apa..
aku x sebodoh itu...
Alhamdulillah aku ok sekarang...
last aku nangis syahdu was on thursday..
lepas tu elok je aku..
malah berkobar2 lg ada la..
rasa x sabar nak bersuka ria n flirt around..hiahahahah..

ni aku nak pergi carik no baru la..
aku mmg xnak ade gangguan langsung..
owh sukanya...

ok la..jangan marah ye..
saje bersuka ria..
tadi aku kenakan noy..
bukan main bengang dia..
siap bg middle finger lagi..amboi marah betul..
April Fool je nok..x perlu la emo kan..

ok ta-ta bitches..

24 Comments:

chics said... [Reply to Comments]

B.a.b.i

Macmana aku boleh terlupa.hohhhhhhhhhh

chics said... [Reply to Comments]

eh cop aku tak emo![motif nak defensive tak pepasal?]

fakhri said... [Reply to Comments]

hahaha bangsat

gd to know u still retain ur sense of humor n cool enough to make light of the situation

Ceera said... [Reply to Comments]

hampeh je ko.. camnie pun leh buat main2..

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

hehehe...chics terkena!

akak drama said... [Reply to Comments]

Akak tak sempat nak 'terkena' coz masuk2 je kekenchengan dah di-expose kan. :D

Thanks for accepting my request to read your blog again.

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

a het chooooooooooooooooooooooooo

menciiiiiiiiiiiiiiiii
menciiiiiiiiiiiiiiii

AKU BENCI KO PEEJA!!!

menggigil gigil tgn aku hantar email ke ko
aaaaaaaaaaaaaaa
tidaaaaaaaaaaaakkkkk
punye la aku sustain kat sini supaya tak kene dgn org sekeliling...
kene gak ngan ko???
cissssssssssssss


but then, alhamdulillah... happy sgt bile ko dah boleh joke aorund.. plaknye...pasal issue tu lak ko joke around.. huhhuhuh
ske ske :D

peej said... [Reply to Comments]

chics,
hahahha...kelakar je masa aku baca comment kau kat last entry tu..siap kuar bahasa melayu , perkotak katik'.miahahah..seronok aku tau..


fakhri,
haha..told u guys i;m doin great..dah xde emo2..blog ni public sebab emo lain ;p


ceera,
mcm ni la seronok buat main..sebab semua serious2 isu ni..ngehhhh~

peej said... [Reply to Comments]

my spirit finger,
haha..kelakar kan..
lil red lg la dza..siap bg email berjela kat aku ok..mehmehmehehh..


akak drama,
haha saje je bg dorang kecoh kejap je..
kalau lama2..nanti mengganggu jiwa lak.. ;p


lil^red799,
hahahah..kelakar ok..masa aku baca email aku tu..mmg gelak memanjang..emo betul kau..berjela2 email kau bg..aku paham..kau care..jgn risau la..aku xkan patah balik..
tp dgn ini..aku tau la kau syg aku kan..walupun kat sini kau siap cakap 'i hate chuu' ;p

Tijah said... [Reply to Comments]

aiyooo! mak tiba2 blur...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ahax kite sempat mengaprilfoolkan 2 org je dlm email pagi tadi :DD oh tidak, kuasa prankku semakin memudarrrr *menangis di tepi batu*

Deqna said... [Reply to Comments]

aku ingat betul2, sampai aku cakap baguslah derang gaduh sikit2 jer tu, tu boleh baik2 balik.. rupanya itu sekadar joke.. tipah tertipu..

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

i was "this close" nak comment kat u ala2 whatever-ur-decision-i-tetap-support-u-as-long-as-u're-happy kinda thing.. u ni kan peej.. haih!

Ajleaa said... [Reply to Comments]

Hampeh tul la..sgt la terpedaya..mati-mati caya dh baik balik..

ai said... [Reply to Comments]

WOIIII!!!! SIB BEK KAU TAK SEMPAT TIPUKAN AKU! ..kalau tak mmg kene carot la ngan aku! kahhhhhhhhhhhhhhhhhh ;P

peej said... [Reply to Comments]

tijah,
dia x boleh baca entry ni terus..kene baca entry sebelum ni..hihi..


wani,
aku dapat april fool kan beberapa orang..termasuk yg kat blog ni..ngeh..


deqna,
xde la..tiada maaf weyh..mmg sku sewel if aku dah ok..saja je..april fool kan..ceriakan diri sendiri..

peej said... [Reply to Comments]

liza,
hahaha..tau..korang ikut aje kan..tp xde la..jgn risau..kali ni aku kuat..


ajleaa,
hihhii..terkena kan..saja je..sebab isu serious mcm ni..mmg senang nak kenakan..


ai,
aku ingat nak buat lama..tp x sampai hati ok nak mainkan korang lama2.. ;p
aku ni baik hati..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

HAHAHA~

nasib baik bace entry atas dulu, kalo x ,x pasal2 kena April Fool.
wkaakakkaa

macam mane la noy boley lupa.
diperkotak-katikkan.
Hiks
suwit giler ayat.
sian dia wyeh.

Anonymous. said... [Reply to Comments]

babe, ini bukan mengumpat ye (sebab cakap direct kan), but honestly, your sister memang agak garang juga ye hihi.

peej said... [Reply to Comments]

ilyanie,
sebab aku april fool kan orang..time2 orang baru bangun tido..harus la mamai2 n x boleh pikir secara betul..ngehhh..


anonymous,
agak??mmg garang..aku yg kaka pun asyik kene marah..kesian aku..nasib aku cantik dpd dia..haha..tiba2..ayat sedapkan hati sendiri..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

*tertinggal ketapi lagi* huk huk...

Tny said... [Reply to Comments]

April fool ko memang menjadik!!! Gosshh!!! Sibbaik lah aku ni selow sket.. klo idak aku pun terkena gak! :P

peej said... [Reply to Comments]

darling8tabby,
xpe..sekali sekala..naik la lrt..pasti x ketinggalan..hihi..


tny,
xpe..april fool dah lepas..so xkan terkena ke apa..

cik nurulain said... [Reply to Comments]

dah agak dah. haha~

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...