Instagram : @peejburhan

gotong royong~

balik je terus siapkan benda2 itu..
sebab banyak benda nak buat lg kan..
kang tangguh2 lg penat terlampau kan..
so kami gigih la buat benda itu..


:: untuk kanak2..masukkan sekali dalam goody bag ::
:: gigih2.. banayk nak hadap tu.::
:: tepuk2..ayol n PG tolong..teruja ok..first time PG tolong ok..mmg susah la dia tu.. tp ni nak pulak dia tolong..haha ::
:: noy amik alih tugas seal..ayol n PG letak dalam plastik..ayol tu suka seksi2..so kasi coverline la..konon pakai baju la..hahah.. ::
:: ma'am besar kerjanya menjadi blogger tegar ajo...sorry a rumah aku lebih kurang mcm kena bom.. ;p ::

:: aku membuat tugas lipat2 kasi jadi kipas..hohoh ::

later di bantu ngan noy..
kalau x macam x berkesudahan je rasa..
Alhamdulillah..siap jugak semua..
by 1ish am..siap la semua.. ;)

:: hasil2..kasi letak sini dulu....::

hoih macam banyak je kerja kena buat..
penat weyh..
ada la rasa mcm nak patah pinggang jugak..
tggl 2 minggu je lagi..

ok la..tu je..ta-ta

19 Comments:

KV said... [Reply to Comments]

mmg byk kerja kalo nak berkenduri ni. Hehe

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ok gile byk. hari tu pun kite pergi tolong kenduri org tu, goodies dia mcm melampau byk jugak, tp still xcukup. daku heran. lolx

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

aku baru je terdetik...
abg khai ni apehal pakai baju leopard?????
bile aku terus terbaca... baju adelah rekaan kau!
hebaaaaaaaaaaaaattt ko boleyh menjadi overall deisgner yg hebat apetah lagi bile ko pandai mengkalerkan rambut org sedondon dgn baju yg dipakai

hahahhahah cobaan aku nak lukis kotak pakai words pon payah ok!

Tijah said... [Reply to Comments]

fuyooo! auntie nani rambut vogue mecing dgn baju ok.
*jahat ko peeja...

best jer tgk korang dekberadik gotong royong kan??? kipapdegudwerk!

kerol said... [Reply to Comments]

Salam;) Agak menarik blog nie..:)

shasha said... [Reply to Comments]

laaa...aku tertipu peej...mati2 aku ingat ayol pakai tshirt putih yg jarang...serius...mati aku yg dah rabun teruk kot..hahahha....penah ada pengalaman prepare goodies for 1000 guest...mmg rasa patah pinggang masa tuh..

Irina said... [Reply to Comments]

Peej!

Ko dah kurus la babe! :)

F A R Y N said... [Reply to Comments]

agak2 ko la kan..
aku entitle tak dpt sumi tu?
ahhahahaa

Cikpid said... [Reply to Comments]

penat..tapi best buat keje ramai2 ngan adik beradik..

ai said... [Reply to Comments]

untuk anak-anak aku ade tak wei????

Leen said... [Reply to Comments]

LOL..Buleh plak bwat baju kat abg 2.. haha

ladyhermanas said... [Reply to Comments]

mati ingat ayol pakai baju..baju bintit bintit.hahahahha

Diva PariTs said... [Reply to Comments]

kalo ko tak cakap aku pon tak perasan yg ayol tu sexy mexy. haha. mmg byk keje kan, penat keje kawen2 tunang2 ni. tapi takpe yg penting ko enjoy! best kan buat benda2 tu. aku sukaaa

CT NORAMIZA said... [Reply to Comments]

peej, sebelum kenduri penat, lepas kenduri lagilah penat, saya dah merasa semua tu, gilosss penat.

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

meriahnya :D

eh seriously i thought ayol pakai baju ok! hahahahahahaha!

dyan . said... [Reply to Comments]

peej memang ada darah seni la..
bagus2.. sungguh kreatif..
hehe..
nampak macam baju betul..
puas pikir mula2 corak baju apa la dia pakai ni..
hahaha..

nasaoji said... [Reply to Comments]

eh..suker lak aku nengok PG duduk gtu...lelaki sush ek duk gtu...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

tu best kalo adik bradik ramai tu..cepat je keje siap kan..

Musliha said... [Reply to Comments]

walla.. siap goody bagai..
sonokkkkk ok..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...