Instagram : @peejburhan

gambar profile~

ok..aku di tag oleh ceera..
sebab mood malas nak update panjang2..so layan tag ok..
ok...aku ade tag purse dpd misz eyeliner..aku ingat tu..
tp tunggu yea..akan ku buat..x amik2 lagi pic purse tu..

so here we go~

1. Letakkan gambar profile anda.


2. Terangkan apa maksud gambar itu.

maksudnya apa??ada maksud2 ke?? pic ni ambik masa kat traffic ligt depan hard rock tu..saja snap2 pic..ada cahaya lampu jalan kuning2..aku suka..konon cantik la..
so berangan la sikit.. walaupun tgk2 betul2 pic ni..x cantik pun.. ;p

3. Kenapa pilih gambar itu?

mmg la ada pic lain yg ok2 lagi..tp pic yg ok2 tu..bila letak kat situ jadi pelik..sebab pic kan jadi kecik..so nampak spactic je aku rasa..so aku try letak ni pulak..bila kecik tu..nampak mcm ok...
tapi bila dah besar mcm ni..nampak la cacat celanya..
muka x make up..mata lebam semua..tp xpe..janji time kecik nampak ok..ok ke?? ngeh~

4. Tag 5 lagi blogger!

lima lagi blogger??
hmm..siapa eyh..leceh betul la tag2 ni..aku x tau nak tag siapa..
aku balik2 tag org yg sama je..
xpe..tag jugak..

- noy - sebab aku tau kau suka tag2 ni..
- chics - sebab profile pic kau sangat cantik..
- tijah - sungguh unik siap cucuk sanggul
- faryn - aku nak tgk pic kanak2 kecik itu dpt lebih clear
- dazzle dalie - apa sumber inspirasi kepala 'benda aneh itu' pic profile kau yg lama..haha..aku suka paksa2..;p

ok tu je..
sila buat ye..jangan mengelat..



5 Comments:

Tijah said... [Reply to Comments]

aiyakkk!!! mak malluew nyahh!!!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak pun suka gambar profile ni..kira cam natural beauty gittew :)

peej said... [Reply to Comments]

tijah - apa yg malunya..glams nok..siap cucuk sanggul


darling8tabby - beauty ke??haha..lebam n kusam adalah..dpd jauh je mcm ok.. ;p

F A R Y N said... [Reply to Comments]

nanti aku buat eh...hohohoohh

Ahmad Azrin Aziz said... [Reply to Comments]

:)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...