Instagram : @peejburhan

gadis & jejaka shampoo~

hahahaha..kami x abis2..
dalam kereta pun jadi..
dorang keji tau amik pic nak berdua je..
maka aku sambil drive..nak gak menyelit..
tp katanya aku pemandu berhemah kan..
so ini je la hasil aku menyelit..

:; rambut siap ditiup2 angin lagi..gila mengada ::
:: katanya aku mmg penakut sikit bab2 drive ni..so dlm pic ni..aku dah concentrate balik..tp senyum harus lah.. ::

:: tgk la PG tu..over betul.. ::

ingat lagi..dulu PG pernah rambut panjang..
panjang sampai ala2 tali bra tu..
siap straighten lagi...
kalau kelaur..mesti ada orang ngorat..ingat perempuan..hihi..
pastu suka ejek2 aku ok..
ye la..rambut aku kan wavy..n time tu pendek..bila ikat mmg buruk la..

PG : asal rambut kau mcm bebola.. *ngan mulut2..nak tekankan bunyi bebola tang 'l' tu*
me : biar ahhh...
PG : tgk rambut aku.lembutsss...

gila berlagak..sekarang??rambut dia lak bebola..haha..
aku x kisah..aku suka je..bebola ke apa sekarang..
baru la feeling latina sensation...haha..gila over sampai sensation kata nyerr..
tp dulu sakit la hati..ye la..dulu kan trend rebonding la apa la..

ni pulak minah garang...
tapi dia ni garang je lebih..tp hati baik..
so noy..aku dah puji ni..apa lagi..belanja la chili's..huhu..

20 Comments:

Ceera said... [Reply to Comments]

ye ye.. biar sound depan2...

noy memang hati baik..

so, leh join tak nie peej, makan kat chilis, hahaha..

Qaseh Qasturi said... [Reply to Comments]

tq peej kongsi citer..harap semua berjalan dengan lancar lepas ni...
i linked u ok...

peej said... [Reply to Comments]

ceera,
aku punya la terkejut..apasal tiba2 chili's sbb mmg mcm nak pergi chili's..aku dah pelik2..eyh mcm mana kau tau ni..haha buduh betul..


qaseh,
iya..link la..x payah la berthanks bagai..aku mmg suka je blogging..menyampah anon je.. ;p

jiejah said... [Reply to Comments]

ahahahah muka korang ber3 tu baru pasan .. muka adalah sama.
dah katanya adik badek kan ?
:))

ai said... [Reply to Comments]

a'ah betolllllllllll...NNONOY BAIK HATI..BAIK HATI..BAIK HATI..BAIKKKKKKKKKKKKK HATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (sila blanja aku skali)

Cikpid said... [Reply to Comments]

aku suke jek tgk lelaki rmbut pnjg ni..nak 2 yg rambut lurus2..auww..

luvmum said... [Reply to Comments]

hai peej..tantik skali kamu gan noy..noy dgn bunga..peej naper tak letak skali bunga.

fa:scinating said... [Reply to Comments]

rambut PG mcm zamani slam. kan? kan? kan?

darling8tabby said... [Reply to Comments]

waaa..kemain pg...jarang nampak dia senyum2...heheh

Anonymous said... [Reply to Comments]

noy makin cantik...
~suri~

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

die mmg garang owh...
die sound suh komen pon aku jadik cam kaku
jgn kan aku
jari jari aku langsung tak tau nak type apa nak komen
huuuuuuuuuuuuuuu

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haha gmbr yg first tu best! x] gmbr adik-beradik feeling2 model iklan syampu dlm kereta.. lolx

Nonoy said... [Reply to Comments]

where got me garang lah!
im a cancerian..
luar je nampak keras, isi dalam nya sungguh lembut dan manis.. *lariks*

Nonoy said... [Reply to Comments]

where got me garang lah!
im a cancerian..
luar je nampak keras, isi dalam nya sungguh lembut dan manis.. *lariks*

peej said... [Reply to Comments]

jiejah,
sama ke??selalu org kata x sama..


ai,
haha..buduh..x suka..


cikpid,
suka eyh..ada kan org suka..aku lak suka kalau botak2 ni..aku rasa mcm sexy je..haha

peej said... [Reply to Comments]

luvmum,
sebab rasa over je..sebab dah pakai bulu mata..nak bunga lg..kang over shadow kakak ipar aku lak kan..


fa,
hahaha..kalau aku bg tau PG ni mesti dia marah..


darling8tabby,
teruja betul la tu..hihi

peej said... [Reply to Comments]

suri,
pija pulak mmg sentiasa cantik..haha..


lil^red799,
berbeza ngan aku ni kan..lemah lembut gaya perempuan melayu terakhir gitu..haha


wani,
ayol je xde..tp kalau ada pun..dia bukan ada rambut..

peej said... [Reply to Comments]

noy,
over kau nok..lembut tu ok la..siap manis..masalahnye..manis ke??? ;p

Anonymous said... [Reply to Comments]

suke tgk korang adik beradik hepi2 cenggini..
peej mmg sentiasa cantik..
wajah keibuan..
~suri~

peej said... [Reply to Comments]

suri - haha..wajah keibuan..cakap la wajah sexy ke apa.. ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...