Instagram : @peejburhan

feeling lebih~

ok here hasil rambut2 kami..

:: x menyempat..dlm kereta jugak amik pic..ok dlm ni pic ni tah apa2 rupa aku..tp dah alang2 pic 3 orang..masukkan saje la ::
:: kak siti.. ::
:: noy gumbira lebih ::

syok sangat..
orang dah stop..aku dok amik la pic lagi..
aku amik banyak ok..
tp aku tepek ni je la..
gilo apa nak posing lapan ploh kali..rambut sama..baju sama..gaya je lain2..
pastu tepek..nanti orang ingat aku gila pulak..

:: hahaha..siap amik kat tgh panas ok..nak tgk mcm warna apa yg keluar..jakun betul.. ::
:; xpuas hati..dalam rumah pun ambik jugak.. ::
:: aku snap la pic noy sekali..supaya xde la nampak aku gila sangat ::

aku asyik2 la sebut, 'herghh..ingat aku xleh blond ke'
ye la..dulu lg la blond melampau aku buat..
kalau ada chart color tu..kalau paling 0 tu..itu la aku pilih..
tapi ye la..dah orang x suka aku color rambut..
aku xde la color..comot je..*cea salahkan orang..dah mmg comot.. ;p *
last2 kau carik blond..cilakak...puii..
dasar keberet..wah tiba2 emosi..apa hal kan..
xde la..aku bukan nak color sebab itu..
saje je..utk keseronokan diri sendiri..

ok la..chiow...

16 Comments:

Ceera said... [Reply to Comments]

color rambut noy sangat lawa laaaaaa..

menjeles..

ai said... [Reply to Comments]

canteeeeeekkkkkkkkkk tek tek tekkkkkkk...! lagi tambah vougeh la kau peej! yg nonoy lak aku tengok dah nampak cm omputih lak ha.. erkk..kalau aku yg blond musti nampak cam naomi campbell! huhuhu

shasha said... [Reply to Comments]

hmm...selalunya org cakap tamau2 camtu...yg itu jugak la dia pilih...hohoho...nampak kamu lain la peej ngan kaler nih...

KK said... [Reply to Comments]

aku pon suka kaler2 rambut ni. aku selalu kaler seminggu pas aku rebond. tp, pas aku rebond sekali lagi lepas tu, abis rambut aku rosak.. sbb rebond nye ubat ngan kaler lama.. rambut aku jd cepat putus, frizzy dan bercabang2.. huhuhuhu

pokok nya, kalau nak kaler/rebond/ape2 mak nenek nak buat kat rambut, kita kena rajin wat treatment.. tp aku ni malas.. janji rambut aku lurus (rebonding adalah wajib setiap 6 bulan), aku puas hati dah.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

cun! sangat2 cun! apa nama kedai tu dek? akak mencarik saloon baru la..

intoxicated_toxic said... [Reply to Comments]

eh cantik la.. cam ambot aku satu ktika dlu..skang dah bwok sbb dah reput.padan muko den.

miSZMaNEy said... [Reply to Comments]

cantek..cantek..feeling nak kaler rambut lak..:)

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

wah dah cantik rambut. saya pun teringin nak color jugak. warna idaman adalah maroon, dark blue, merah n purple. tapi biasalah famili very the "conservative". Mau nye pak ali hambat satu penang nanti.

Musliha said... [Reply to Comments]

owh.. patut nmpk kamu lain peej..
rupanya kaler rambut baru..
apa hal mus blur nih.. caittt..
lawa peej rambut br tuh.. vogue..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

waaaaaaaaaahhh...chantik!!!!! kommg ske eh style2 latino nih... huhuhu

ko tak comot ok...
org yg crik blonde lebeh tu lebih comot
hellooooooooo???
ape kes???
kalo aku pon aku akan cakap...
"APA INGAT AKU TAK LEYH BLONDE??? ATAS BAWAH AKU BLONDE OK!"

huahuahuahuahau

nasaoji said... [Reply to Comments]

nak itut kaler lah...;p

aku kulit gelap, riso nmpok buyuk..ader skali, aku tgk queen elizebeth (tak tau eja) blakon citer ape nth, amat cantik lak nengoknyer...diyer kan kulit agak2 gelap...;p

moral of the story, cayo la kat diri sendiri!..hehhe...

kimpy kapadia said... [Reply to Comments]

Cantik noks... very the girang and ceria kaler rambut uols. :D

peej said... [Reply to Comments]

ceera - sila la buat..tidak mahal sangat..


ai - boleh la..beyonce blond aku tgk lawa je..so tidak salah kita yg berkulit coklat ni nak feeling blond..


shasha - cilakak kan..kira konon yg nak buat bini kena elok2..tp gf kena yg menarik2..kepala hotak la..e eh..tetibe amarah lak..gilo


KK - mmg akan rosak if buat mcm tu..aku pernah rambut colot siap bleach bagai..pastu rebonding..lepas 2 hari masuk kolam..mmg rosak..rambut jadi elastic mcm getah..scary..


darling8tabby - dia kedai 1st..deret 7-e..selang 2-3 kedai je..nama saloon tu upshot


toxic - kalau rosak kena selalu pergi buang la..then kena selalu treatment..beru la halus mulus..beli treatment buat kat rumah pun bole..jimat sikit..

peej said... [Reply to Comments]

miszmaney - colorr..colorr..best


my spirit finger - dah kawen ni buat la macam2 color la..pak ali dah xleh nak hambat ke apa..haha


mus - yeah..harus nak vogeh-vogeh.. dah sekian lama mencomot je..


lil^red799 - hahah..buduh..over kau nyah..sampai atas bawah nak blond..xpe..nanti kalau laki aku org putih..aku color atas bawah ok..feeling org putih sikit..hahahahaha..


nasaoji - queen elizabeth??kau biar betul..ke u mean queen latifah??..dia mmg gelap la..mmg la rasa x sesuai..tp ikutkan dorg black..elok je..so mesti kita pun ok..so cuba aje..


kimpy kapadia - haurss..sukee..sukeee..

dyan . said... [Reply to Comments]

suka color noy..
peeja punya pun ok gak..
tapi suka color noy lagi.. wohoho..

tapi sy nak color purple or biru..
ok tak?
waaa.. mati la kena hambat jugak kalo buat macam tu.. haha

kyrill.waniey said... [Reply to Comments]

Cute gle si noy ble amik pic time dia tutup mata..cute sangat2...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...