Instagram : @peejburhan

dialog bersama mikhail~

aku nak renew license..
renew kat post office aje..x kuasa nak ke jpj..
walupun aku rasa dah due tukar gambar..
sangat gampang gambar kat license tu..
so alang2 tu..menyinggah ke rumah tina..
dah lama x tgk si kenit itu..

sampai je..tgk dia dah x kenit lagi..
dia dah besar..
tadi dapat email dpd tina..cakap berat mikhail dah naik 2.75 kg..
semoga lagi cepat2 besar..
baru berani aku nak dukung ke apa..
kalau x..aku takut..tina mintak tolong alih pun aku x berani..

kalau dah ngadap si kenit ni..
x sah x amik pic...
dah la muka dia asyik la berubah2..
plus..sambil2..boleh la korang tumpang tgk kan..
sebab blog dia private..
so tgk sini je la yea..


:: mikhail - can plz jauh sikit...silau ok lampu merah tu..herghhh ::
:: ok this is better .. ::
:: oh man..apesal dukung2 pulak ni..mummyyy..who is this minah..she seems crayyyzeee mummy..rambut sepah2..:

:: ZzZzZzZzZz ::
:: shit..ada lg ke dorang ni..ingat dah balik ::
:: oh..bulu mata i mcm my mummy..panjang n lentik2::

mikhail : kenapa la aunty peej ni suka amik pic dekat2 ni..rimas la ..
aunty peej : sebab nak snap bulu mata u la..so cantik..

aku x tau apesal pic ni meyenget..x boleh nak betulkan..
so sengetkan kepala la yea..


:: babe..bulu mata mmg ikut kau..tp hidung mcm ikut hidung mak mertua kau je nok..*lariksssssssssssssss* ::
:: perlu la kata hidung i mcm nenek kan.. what ever ::
:: hmmm...janji my mummy loves me.. ::
:: uwaaaa...i wanna sleep people..can u people stop bugging me ::

:: uwaaaa..i nak siap2 pun nak snap gambar ke???x suke ok..nasib coverline my birdie..kalau x..i besar nanti i'll sue u ::
:: e eh..nak enter frame lak minah ni..kang tergelincir n himpap aku kang..takotttnyaaa..uwaaaaa ::

:: where's my mummy..i sejuk ni..cepatlah pakaikan baju ::

gila geram..
x sabar nak tggu dia besar n main2 ngan dia lagi..
ish..anak orang aku snap pic banyak2 mcm ni kan..
kalau anak aku nanti tah mcm mana la..

ok la tu.je..

18 Comments:

Tijah said... [Reply to Comments]

aiyooo! comelnya. bila la aku nak dapat bebi lagi nih.

*pija, kalu betul ko terhempap budak tu..konfem tina tak bagi ko masuk umah dier lagi.

larikkk!!!!

Second Sanctuary said... [Reply to Comments]

Comelnyaaaaaa, aku nak baby lah. haha apa kes, kawen pon tak lagi

ai said... [Reply to Comments]

keh keh..mmg kena la wei!!! tp apesal takde gambar idung kembang dia??? ( O )( O )

SJ said... [Reply to Comments]

hihih.. kecik2 pandai buat hidung kembang.

i masih tak boleh buat kembang2 hidung lagi. dah praktis 800 kali, masih tak reti.

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

gerammmmsss nyerrr.. :)

Syazlin Azmi said... [Reply to Comments]

My oh my, baby elyas mikhail amat la comel. serious comel!

Hoho..peej, jahat! buat dialog nak hempap lg!Tp comel, comel,comel wooo!

cik_mila83 said... [Reply to Comments]

suka tgk baby2 nie. pastu bau diaorg tu besh aje.. wawawa rindu dgn bau baby....

Cikpid said... [Reply to Comments]

haah..muke die cam dh berubah sket..
mcm dh tembam2 sket..chomel sgt2..muahahahhaha..kalo anak ko aku rase setiap 2 jam bateri digi cam ko abis..sbb snap spanjang masa..hahahaha

peej said... [Reply to Comments]

tijah - tu la..sian cem xde kawan.haha..ish takut kan..silap2 aku kena parang ngan bapak n mak tina..himpap cucu dia..keh keh..


2nd sanctuary - sama la..aku lg la..bf pun xdok..lg kes parah ok..haha


ai - tu la..ngantuk sgt kot semalam..x sempat dia nak kembang hidung ke apa..yg pasti..dia asyik kentut je..dah la kuat..haha


sj - loh..x retu ke..meh sini aku ajar..


fieza - geramss..rasa nak picit2 aje sampai penyet.. ;p


syazlin azmi - betul la semua org cakap..baby semua comel..rasa geram je..


cikmila83 - sedpa kan bau dorang..dah la pipi semua lembut2..nyum nyum..x thn betul la..


cikpid - tu la kan..ngadap je kerja..entah bila la tu kan..haihhh..

ogy said... [Reply to Comments]

pandai tul peej wat dialog ngan babby... esok kalau babby peej sendiri kompom setiap saat dok ambik gamba je...

Syebi Burn said... [Reply to Comments]

haahahahaaa..ko mmg pandai buat lawak peej...

aku kan tgk baby e tu mcm cuba2 tipu tido supaya korg cepat blik...
cuba ko tgk pic dia btul2...
hahahahaa...tapi ko mmg lawak! hhaahaha..

peej said... [Reply to Comments]

ogy - aku sebernya x reti..serious x reti..tp aku x tau nak update mcm mana..so hentam sajalah..


syebi - xde la tipu..tp dia mmg nak tido la..kira tension la tu kena kacau..sebab dulu pernah kacau..time tu mmg tido betul..langsung xde ekspresi..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

dah besar dah elyas.comel, kali takde lak dia buat mulut oo ehh..hehe..rasa nak gigit2 je *sukatik2 lak nak geget2 anak orang kan*

shasha said... [Reply to Comments]

eeii...geram ngan pipi dia...rasa nak geget2 je pipi tuh..ahahahah..bila la aku nak dapat baby ni peej...haihhh~~

peej said... [Reply to Comments]

darling - ok la lagi..pija rasa mcm nak penyet2 kan..boleh..haha..


shasha -xpe..ada rezeki ada la tu..

Musliha said... [Reply to Comments]

haha.. kamu dah over minta mikhail.. hahaha.. over tau.. penat budak tuh cemik2 muka.. wakakaka..

nasaoji said... [Reply to Comments]

aku budak2 kecik gni le, aku duk ngomol, dah besau kang, mner diyer reti nak duk dia, kt lak skali tak duk diam duk jg diyer..;p

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

gmbr fave kite among the bunch adalah gambar mikhail menganga mulut pandang ke atas.. ahaha sgt comel ^^v

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...