Instagram : @peejburhan

cupcake hantaran by bake-freshly~

ok ni cupcake yg aku order dpd bake-freshly..
mama nak yg fondant..so amik design ni..
cantik kan...
sebab theme hantaran kita org pink n cream kan..
so inilah hasilnya...



utk ni..harga dia rm88..tapi kak anna bg rm85 je ;)
aku gi amik kat putrajaya..
ade la delivery..tapi aku bukan buat apa pun..so pergi la amik sendiri..
plus sekarang kan dah ada highway tu..dlm 20 minutes dah boleh sampai sana..
xde la rasa jauh ke apa..



mesti sedap kan..tgk pun rasa syok je..
tp of coz la aku x merasa kan..
katanya untuk hantaran..

ok tu je la..
saje nak letak ni..
utk kenangan.. ;)

7 Comments:

ai said... [Reply to Comments]

very the cantek! kalau aku, mau sayang nk makan nie..

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

cute!

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

macam manalah nak cari benda alah ni kat penang. hmmmmmm....

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

huiyo lawa seyh. kelakar, kite xpernah lg rasa fancy cupcakes! sape nk belanja eh *whistling* :P

peej said... [Reply to Comments]

ai,
kan..cantik sampai mcm rasa nak simpan je..heheh..


liza,
cute kan..geram je..


my spirit finger,
mesti ada kot..xkan xde..


wani,
sama la..aku pernah makan 2 kali je kot..sendiri punya x pernah..sedap..aku suka..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

cantik cuppies anna tu kan..

pija lalu highway mex tu kan... akak kat situ ler..hehe

peej said... [Reply to Comments]

darling8tabby,
a ah ikut situ..senang..dekat aje kan..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...