Instagram : @peejburhan

crocs

kemudian kami ke ikano..
sebab noy n edan nak beli crocs..edan mau belanja ;D
sebab butik kan..so konon banyak choice la..
iyoo..choice mmg la banyak..
tp banyak xde size la..warna plak x boleh blah la..
tapi dah sampai tu..amik aje..
rambang mata jugak la nak pilih mana..pilih jibbitz pun berabad..

:: dua eksperasi yg berbeza..muka orang dibelanja..n muka org yg kena belanja..hihahahah.. ::

:: muka orang yg sekadar meneman ::

xde lah..dorang nak belanja..
tp aku x rasa aku memerlukan crocs..
hampir nak beli..
tp xde design yg aku nak..kalau ada pun..size xdak..
ada size lak..tp desing harimau bintang..kang aku pakai rupa mama bosan lak..
so xmo la kan..

:: sebab eksperasi muka org yg belanja di atas ..comel la buaya atas itu..::
:: jibbitz ::
:: some of the designs available ::
:: eh eh..apesal teruja x berkesudahan minah ni?? ::
:: pembeli yg berpuas hati ::

apa yg dorang beli..
tu biar noy yg update la yea..
tah bila tu aku x tau la..

ok buhbye..

11 Comments:

Ceera said... [Reply to Comments]

mahal melampau kan...

tapi takpe, selesa..

nasaoji said... [Reply to Comments]

giler beza muka org membelanja ngn yg d belanja..hayoooo...golak den....

pakai kasut ni, jln amat pantas..slese nyer pasai..

rugi oo peej tolak rezki..tp, tak dok ati kenan, tak po lar...;p

DatinDiaries said... [Reply to Comments]

suka baca blog ni.....anyway ....salam ziarah ye

Musliha said... [Reply to Comments]

walla.. crocs.. suker.. teringin nak satu.. hiahaha..

arep said... [Reply to Comments]

mark pakai selipar jepun sajork.. tak mampu nak bercorok bagais

Diva PariTs said... [Reply to Comments]

nyahhhh nape ko tak beli crocs rimau bintang tuu? eva ada kasut kuda belangg! hihi. ble korang 2 geng nnt.. sorang pemangsa , sorang mangsa! haha

dyan . said... [Reply to Comments]

hmm kenapa sy pakai crocs ni kaki jadi melecet ek?
adakah sebab kaki ku yang gemok ini?
waaa.. duduk terdisplay je kat rumah tu sekarang..
sayangnya =(

pakai selipar jepang je la nampaknya.. hoho

shasha said... [Reply to Comments]

errrkk...mahal le..tak mampu makcik..hehehhe

peej said... [Reply to Comments]

ceera - oh itu utk 2 la..noy n edan..bukan sepasang aje..so kira ok la kot..sebab kasut kan..if jenis selipar..aku rasa mmg x berbaloi la..


nasaoji - sebab xde yg berkenan la..kang main amik je..tp x pakai..membazir la kan..


datindiaries - oh hye..thank u..welcome on board..


musliha - sila sila..ada yg murah..tp ada jugak yg mahal melampau je rasa..


arep - sama lah kita..dorg tu org ado2 boleh la..aku ni pakai selipar 1.99 ajo..elok 4 thn boleh pakai.. ;p


diva parits - x seswai ngan mak nok..dah rupa mak ayam kalau pakai..xpe..aku leh geng jugak sebab sama2 debab gitu..debab kah??aku ni debab terlebih dot dot dot..


dyan - iye??kau beli size terkecik kot..sebab x pernah lak order complain mcm tu..


shasha - tu la kan..if mampu pun rasa mcm terkilan je nak beli mahal2..untuk selipar la i mean..kan..

Nonoy said... [Reply to Comments]

macam dah malas nak update je..
how lah??? :P

darling8tabby said... [Reply to Comments]

mahal kan..tapi selesa takpe..tapi so far akak pi..tengok2 je dulu..tunggu durian runtuh baru bole sambar ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...