Instagram : @peejburhan

birdie-birdie where are u?~

aku di tag oleh diva parits..
sangat keji ok tag ni..
perlu la kan kau tag aku benda2 ni mcm ni..di zaman2 mak ketandusan kesaih sayang gittew..
tp xpe..layankan aje..

1. Adakah anda suka blogging? Kenapa?
- obvious sangat kot aku suka blogging..tp kadang2 malas jugak..kenapa blogging?/sebab mcm dah sebati pulak..kalau xde..rasa x lengkap hidup..wah over nye..


2. Blog siapa yg anda selalu skodeng? Nyatakan 5 (buat masa ini)
1. chics
2. tijah
3. diva parits -sebab comel sgt eva tu..geram aku..
4. mama - haha..gila poyo blog mak sendiri
5 . dan ramai lg la yg kat blog list aku tu..xkan nak sebut semua..pengsan..


3. Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda ? Yang boleh menyayangi anda sepenuh hati ? dan Siapakah org itu ?
- michael scofield please....kalau x dia x menyayangi aku sepenuh hati pun xpe..suku hati pun dinda x kisah kanda...wah..over..


:: kanda ni apa tonggeng2 ni..malu orang tgk tau..meh sini dinda baring kat bawah tu..*lariksssssss* ::


5. Pernah tak cinta anda tidak di balas?
- hohoh..cinta tu xla..tp kalau syok tu ada la..hoih..kalau nak list..sampai esok x abis..biasalah..aku ni hot sgt..xde sapa boleh handle..haha..hot la sangat...

6. Ciri2 idaman bf/gf anda? Nyatakan 5 (btolkan skit: suami/isteri)
- ish geli lak nak tulis ciri2 idaman..aku suka tinggi..botak..putih..nak senang..bg je la michael scofield tu..pasti gembira.. ;)


7. Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?
- uhukk-uhukk...bila jodoh sampai..kawinlah saya..
haha..gila ayat mcm artis...
ye la..bf xdok..apa jadah kawin2 lak ni..
-bg la aku feeling kepit2 dulu..haha..


8. Nak berapa anak?
- anak la piulerrr..aku xmo ramai..mcm adik beradik aku..ni 4 org pun ok..x pun 2 cukup..see how..atau jawapan skema lagi..kalau ada rezeki..saya terima..cea gedikk..

9. Lucky person yg anda ingin tag:
- sexy.chewbacca - sebab aku nak tgk jugak tahap kegedikan kau..haha..

19 Comments:

Diva PariTs said... [Reply to Comments]

nyah , michael cofield2 ni siapa ? majistret? loyer? mak tak kenal pon??!! *nangesssss*

aku dulu verangan nak yg bermuskul mcm ni laa nok, tapi dptnyer yg bermuskul kat perot! *matilerr pasrahhhhh!*

Tijah said... [Reply to Comments]

nok!! mak mintak ijin kopipes & save gamba tu yer? tak tahan mak tgk dia pose cengitu. wakakaka!!!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

michael scofield?? perghhh yummylicious nye dia *tak sedar diri kejap*

akak nak buat wallpaper la..hehehe

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

I pun nak duduk bawah dia jugak...
peeja,
jagn mood malas malas. nanti tak dapt byk income mcm RM.

Second Sanctuary said... [Reply to Comments]

Oh tidaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk

*air liur meleleh* Sapa Michael Scofield nehhhh, sukaaa ai!!

Zuraida said... [Reply to Comments]

oh michael scoffield sangat sexy....hahahaahah....

*drooling ok,especially at that position....wooohoooo*

peej said... [Reply to Comments]

pija bodoh.... asal kau kena carik gamba macam ni??? si capang mmg kalah habis..hahahha

peej said... [Reply to Comments]

diva parits - dia dulu dlm videoclip mariah carey, we belong together..pastu berlakon dalam prison break..michael scofield ni nama watak tu..nama betul dia wentworth miller...merembes kannnn??


tijah - sangat x tahan kan..nasib semalam mak x mimpi lekit2 nok..hahaha..


darling8tabby - haha..sampai buat wallpaper..over betul tu..


spirit fingers - apesal lak kau sibuk2 nak dok bawah dia..x muat ok..aku je dah penuh..haha..gila tamak..harus ok..xleh kongsi2.. ;p


2nd sanc - namanya wentworth miller..berlakon prison break..xpe..kau dapat don miller kan..pun ok jugak..haha


zuraida - i know..i google semalam..nampak je pic ni..aku dah x nampak lain dah...


noy - kot ya pun excited tgk dia ni..buat2 la pakai id sendiri komen makcik..

ai said... [Reply to Comments]

:: kanda ni apa tonggeng2 ni..malu orang tgk tau..meh sini dinda baring kat bawah tu..*lariksssssss* ::

APESAL LAK KAU NK HIMPIT AKU LAK NI?? KAU TAK NAMPAK KE AKU DAH SIAP BARING?? HUH!

KK said... [Reply to Comments]

aisehmen peej, aku dah pernah dikecewakan oleh scofield ni.. punya lah aku menyerahkan seluruh jiwa raga, terlentang tertiarap semua tp dia tak pandang aku pon sbb dia GAY!!!

ko kecewa tak?? huhuhuhuhu

misz eyeliner said... [Reply to Comments]

merembes mak noks! tapi alahai.. kena tunggu minggu depan baru boleh la pulak..

peej said... [Reply to Comments]

ai - amboi kau..lawan tauke pulak..heyh ni blog aku..mesti la aku landing dulu..kalau kat blog kau..aku bg can la kau landing dulu.. ;p


kk - aku pernah baca..tp xde bukti sahih kan..si perezhilton tu yg cakap..perez tu kalau boleh..semau jenjants cute dia nak kata gay..abis semua dia nak bolot..
xpe..kalau betul dia gay pun aku x kisah..mana tau jumpa aku terus menjadi straight...haha..perasan..

KK said... [Reply to Comments]

peej! bila ko ckp tak percaya n perez tu mmg asik nak merembes je kalau nampak mamat cute, aku pon google2. terjumpa ni! http://justjared.buzznet.com/2007/04/11/amie-brice-wentworth-miller-girlfriend/

shit! he's probably not gay. amie bice is one lucky bitch!!

Zuraida said... [Reply to Comments]

jangan la gay!!!!!!

takkan semua laki cute tu gay!!!!!!

Nurul Izza said... [Reply to Comments]

haha...gile x tahan.siap letak scofield kt sebelah tu..adoii aiii..

*the less u know the better. -scofield-

Cikpid said... [Reply to Comments]

2 org jek anak ko nak??tapi ko kan takut pegang baby..camne nih?

peej said... [Reply to Comments]

kk - mmg..mula2 mmg sakit hati je..semua yg kacak2 gay..lama2 aku perasan perez mmg mcm tu..semua la gay..padahal x pun..
tp sgt cilaka ok bg aku link tu..patut gambar aku yg kelaur ngan wentworth tu..herkk..


zuraida - i know..tp rasanya x kot..nak sedapkan hati ni..


izza - mmg x tahan kan.. ;p


cikpid - dah ok la..tadi aku dukung anak tina dgn berjayanya..hohoh..sukee.. ;p

nasaoji said... [Reply to Comments]

peej, moga cpt2 dpt jodoh...-amin..-

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ohoo sungguh hot gambar michael scoffield itu xD mari drooling dan hidung berdarah sm2!! three.. four! :DD

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...