Instagram : @peejburhan

bersama org yg ku sayang~

ewah tajuk..xnak kalah kan..
xpe..feeling lebih..tiba2 malam ni aku ceria lebih..
dah 3 hari emo sesajo..so hari ni ceria..
sebab tadi pedd datang..so gossip2..ye la dia x tau cerita..
so dia bg aku semangat lebih..so adalah mood happy2..
dia ingat bg ingat balik segala keji2 tu..baru la rasa marah tu dtg..
ye la..aku ni benda2 buruk aku jarang ingat..ingat yg baik2 je.. 0;)
tu yg emo lebih kan..ok skip cerita..

mmg dah janji nak keluar ngan ice..
boleh lak lupa..so plan buat rambut on saturday..
so aku tangguh la ke ahad..ahad lak noy tgk F1 kat sepang..
so dah alang2 rambut lawa2 ni kan..xkan terperuk umah je..
terus la ajak ice keluar..
sekali ngan noy..la la la~
mereka lah orang kesayangan aku..
ice satu2..best friend lelaki..noy lak adik aku..la..duhh..tp dah mcm kawan jugak..
xde la dorang je kesayangan..ada la lagi..
xkan nak list down kan..

sampai je kami minum kat dome..
sebab dlm kereta ice xleh isap rokok..keji..
so harus la carik port lepak2 kejap..

muka kerut2 nak order..
dia nak nasik..tp aku xmo la ke food court...bukan la aku poyo..
tp aku kalau lepak..aku nak tempat tu boleh smoke la..xde la sangap..
gila sellfish kan..lantak..siapa suruh nak lepak ngan aku kan.. ;p

:: apahal la masalah muka terkumpul aku ni menjadi2..dah mcm muka doraemon dah aku tgk ni..tsk..'help..help..help'..*dgn style nyawa2 ikan* ::
:: tgk la tu..dah sekian lama..x order2 lagi..pelik2 tau dia ni..serious lama ok dia tgk menu tu..haha ..end up x makan apa..gilo betul ::
:: muka teruja je.. aku minum banana burst RM 15. ice minum coke..aku x sure berapa..maybe RM7-8 kot.. noy minum orange juice RM 11.50..if x silap aku la..xpe..lepas2 ni aku take note ok.. ::
cerita2 balik..rasa kelakar je..
ye la..dah lama kenal kan..
masa mula2 aku bawak noy join aku lepak2..
dia baru form 2-3 ok..gila lama kan..
budak2 je masa tu..sekarang semua dah tua2.. ;p

then kami masuk..shopping2..ke sana kemari...
carik itu ini..kedai ni lama sikit..
so sempat la aku snap2..lain2 rush2..so xde la aku snap..

:: noy buat muka siput sedut..jenuh memilih .. ::
:: ice yg ikut je apa cakap aku ngan noy..haha.. padan muka..siapa suruh keluar ngan kita orang ::
:: ice kau ni nak amik pic kita orang ke.nak amik pic belakang tu??aku nak suruh amik pic kerusi dia..lawa..kulit lembu ::
:: dapat air sorang satu..noy gedik siap nak pose.. ::
:: kerusi tu..cantik kan..dua2 pic noy..pic aku xde kat kerusi tu..grrr.. ::

then jalan2 shopping lagi..
aku beli bra kat xixili..suka..suka..
ok a bit pricey la..tapi kata aku ni teteks besar dapur..
so semua bra pun aku tgk RM95 ke atas..so baik beli yg best terus kan..
ok..mmg la ada murah..tp murah2 ni..basuh bape kali je..getah mcm cilakak..
pastu tgh lepak2..rasa teteks sakit semacam..mencucuk2 je..
rupa underwire tu patah la..terkeluar la..sakit jiwa je..
so baik beli yg elok terus kan..pakai 2 thn pun ok je.. ;p

aku pergi xixili kat parkson..
gila bagus ok aunty itu..
siap ukur2 bagai..
siap suruh try..pakai2..adjust2...
yes..adjust ok..siap betul2 kan..kasi setting baik punyee...muahahahaha..
ok mula2 aku segan..tp kesungguhan dia aku suka betul..haha..
mmg puas hati la..terus rasa nak beli lg la nanti..
motif tiba2 nak beli bra baru banyak???
hahahhahahah...gile gedik..

ok la..aku dah mcm bg motivasi bra pulak..
lari topik ..ok la..bye-bye..

p/s : gambar bra tidak di sertakan..agak2 la kan..kalau aku nak sertakan..rasa2 elok letak pic bra je ke??ngan pakej ( . )( . ) sekali?? huehuehueh~

18 Comments:

Mrs.R @ Emi said... [Reply to Comments]

tajuk entry ni mcm mama ko je yg kasik peeja..
nk tgk gambo (.)(.) leh gak :P

syazrin said... [Reply to Comments]

halu peej.. i bloghopped and then came across ur blog.. btw xixili bra tu best ek? i penah try pakai tp mcm tak best jer.. mcm melimpah keluar dr cup tu.. hahahaha susah ok org breast yg besar ni.. kalau yg takat size nasik lemak 50 sen tu senang jer

ai said... [Reply to Comments]

Nak!!! Nak!! tepek la peej!! (.)(.) :P kalau kau besar dapor, aku punye besar pemetik dapor tu je! keh keh..

nonoy + ice muka dah nk sama lak aku tengok. cam adik bradik..

jemari-sepi said... [Reply to Comments]

sker shopping ek..samalah kita..
jemari sker..sker..sker...

Anonymous said... [Reply to Comments]

cantikkknyer rambut akak....

syahnaz said... [Reply to Comments]

aritu aku beli corset kat xixili parkson gak.
aunty sama kot?
masa dia tolong adjustkan, dia cakap, "amoi body u lawalaaaah".
aku tak toleh kiri kanan, terus hulur duit kata...
ok! i ambil dua! hahaha

shasha said... [Reply to Comments]

errrk...kalo sertakan gambar bra ngan pakej tak ke kontroversi nanti peej??...huhuhu...

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

pakej (.)(.)???
i lurveee itttt~! hahahah~!

hanna said... [Reply to Comments]

hahahahha.. ko ni mmg klako laa peej .. hahahahha

Musliha said... [Reply to Comments]

haha.. takat bra jer nak buat apa ntah? nak tempek kalu mesti siap pakej ok.. wakakakakak..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

PAKEJ!!!!!
yeebaaa yeebaa areebaaaaaaaaaaaaa
hahahhaha

darling8tabby said... [Reply to Comments]

(.)(.) ...comel jer
which reminds me..bra ku perlu berganti juer..

nasaoji said... [Reply to Comments]

a ah ler..teteks2 godang2 nih, hegenyer, sumer mehe2 jer nohh..aku pun bli time sale jer..yg kocik2 tu, rm 10 pun, dah ok pakai..bl la nak kocik nih..tak per...tak per..aset tuh!..;p

linn said... [Reply to Comments]

cantik laa rambut pija. ni yg tak sabo nak berambut panjang balik nih.

peej said... [Reply to Comments]

mrs.r - ni nama dah buntu x tau nak buat tajuk apa..


syazrin - tah..i pakai mcm puas hati sgt je..n mmg sedap sgt la..sebab aunty tu betul ukur n bg try yg terbaik2..elok je..better dpd wacoal..wacoal buat tetek ke tepi la..x sexy betul.. ;p


ai - hahah..ok lawak ok..tiba2 pemetik dapur..x suke kau..


jemari - xde la suka..tp once shopping..jadi adddicted n mcm nak shopingggg je.. ;p


anon - terima kasihh :D


syahnaz - hahah..over betul..aku xde lak dia cakap body lawa..kalau x aku terus beli 1 dozen.. heheh..


shasha - aku main2 la..gila apa tiba2 aku nak tepek ke apa..

peej said... [Reply to Comments]

annasuejie - hohh..bab2 tu suka aje..


hanna - apa yg kelakor??xde la kelakor sangat..horny dot dot je..


musliha - haaaa..dah pandai sekarang..dah tau pakej2 ni..biasa dia tu..


lil^red - amboi kau..siap arebaa bagai..terus menjadi cow girl..hahaha


darling8tabby - tukar kak..carik yg sexy2..pastu lets kinky..wah tiba2..haha


nasaoji - betul..tension kan..tetek kecik ni dah la bra dorang lawa2..keji ok..kat malaysia if besar je..patern makcik2..keji ok..kat luar negara je lawa2..sebab sana semua nak besar2 je kan..


lin - betul2..kalau tgk org rambut pendek..mcm teringin je..tp bile potong menyesal..rasa nak panjang pulak..xpe..teruskan bersabar ok..

Tina Najib said... [Reply to Comments]

babe,

jelesnya tgk korang lepak2.. sob sOb..

nak tengok tetekssss....
hahahaha...

dyan . said... [Reply to Comments]

pakej kedua pleasee.. hahaha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...