Instagram : @peejburhan

bangunan angkasa raya terbakar~

gerak je dpd klcc..
tgk ramai orang berkumpul tgk2..
aku x perasan..ice la perasan..
aku apa lg..terus la snap2..
bangunan angkasa raya yg sebelah klcc tu terbakar..

ok xde la bangunan terbakar..saja lebih2..
tapi signboard tulis angkasa raya tu terbakar..
tp still scary ok..tetiba2 rasa feeling WTC 9/11 tu..wah over..
ye la..kata sebelah klcc kan..

ok ni picture yg aku snap..

:: tulunnnn...tulunnn..terbakarrrrrrrrr... ::

scary sebab banner tu pun dah start mcm terbakar2..
siap tingkap tepi2 tu pun nak terbakar jugak..mcm scary je..

:: signboard ini yg terbakar tu....maybe wiring ke apa kot..tp scary la..tgk dekat..tempat tu dah mcm rompong :;
:: ok xde la terbakar melampau ke apa..so maybe sebab tu xde la cemas ke apa..xde bomba ke apa ke.. ::
:: bomba ada..tp xde buat apa pun..xtau la later2 ke apa..x pun dia biarkan je..sebab dia tau akan padam..i dunno..apa2 aje la yea.. ::
yang pasti..aku suruh ice bawak laju2..
xmo la ada kat situ kan..
kang tiba2 dia nak meletup..
pastu klcc jatuh..himpap2 lak...
x pasal aku mati lak..
jgn la..kang x dpt nak horny2..haha tiba2..
ok la..bye2..

14 Comments:

atty's said... [Reply to Comments]

mmg scary le kan..tingat peristiwa 11/9

Musliha said... [Reply to Comments]

hahaha.. ayat last yg tak tahan..
sempat lagi kamu..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

imaginasi ko mmg di luar batasan peeja
hahahhahhaha lawak!

intoxicated_toxic said... [Reply to Comments]

haaa betul..tadi lunchtime sempat p klcc ofis gang nak burger king. petu pasan dah tinggal las hrop ja.. - a -

lps ni kan panggila bangunan A.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

baca dengan penuh perasaan and menakutkan...tiba2..horny...wakakaka...

Anonymous. said... [Reply to Comments]

oh babe, you're so back! ;-) sila teruskan menulis entry-entry ceria seperti ini semula, ya!

oja said... [Reply to Comments]

wahhhh.. hebat betul imaginasi pija.. sambung lah lagi.. nanti mesti leh wat novel... hehehehe

nasaoji said... [Reply to Comments]

ayooo..jauh no ko pk2 yer..siap jatuh2 itu klcc lg..aduilaaa....

Redmummy said... [Reply to Comments]

over la kan
klcc hempap ko
sblm hempap ko
akak yang lam klcc dah kojol dulu tau

peej said... [Reply to Comments]

atty's - tu la scary..ni baru kira sikit je ni kan..


musliha - harus..dah sebati ni..keh keh


lil^red799 - alaa..semua org pun..samada ngaku or x je..haha..


darling8tabby - haha..tu la..semua org x cemas sangat..


anonymous - tgh mood gembira..so harus la gedik lebih..kalau mood emo tu..nak ngadap blog pun x kuasa..


intoxicated_toxic - tu la..sian..no more angkasa raya


oja - x reti la buat novel..novel bukan ada cara bahasa2 ke??


nasaoji - mmg..aku ni suka melebih2 n berangan..;p


redmummy - haha..xde la..akak selamat..selamat sebab time tu saturday n malam..mana ade akak kerja..saya je jadi mangsa..

dyan . said... [Reply to Comments]

penutup yang bagus..

idayusof said... [Reply to Comments]

best ahh dapat amek gamba cenggitu. :). bukan sumer orang bley amek gamba bangunan terbakar nih.

peej said... [Reply to Comments]

dyan - harusss..

idayusof - tapi pakai camera biasa aje..kalau camera mcm u ke ok la..baru syiok sikit.. ;p

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

siap klcc hempap kereta korang.. ahaha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...