Instagram : @peejburhan

asyik2 muka aku~

ni cerita last tuesday..haha..gila basi..
kan aku cakap..aku ni blogger pemalas..
amik pic rajin..nak update tu..haih..gila malas..

aku ni dah lebih kurang hari2 muka lepak umah tina je..
bukan apa..rindu kat si elyas tu..
tina pun ye jugak..sebab dulu..mcm nak hari2 ym..
ni xdak..buhsan jugak eyh..
ni pun berapa hari x pergi rumah tina..
segan ok..takut nanti mak dia menyampah ke apa pulak..

so bg yg x puas tgk pic elyas mikhail hari tu..
ni aku ada snap2 lagi..
syok..sebab muka baby ni kan berubah2..
kejap aku tgk mcm ni..kejap mcm tu..
n kali ni syok sikit..sebab dia x banyak tido..berjaga lebih..

::muka gembira bedung di bukak.die suka stretch2 tangan dia.. ::
:: ni fav post dia..paling dia suka kalau dapat tido tangan mcm ni..tp x lama la kan..lepas tu mesti kena bedung balik..hihi padan muka ::
:: tiba2 nangis..sebab kita orang kacau.. dia ni nangis punya la kejap..dah la perlahan je suara..ada la dua tiga kali rengek..pastu ok..bagus betul kau ni ..ye la..dia kan pisces..dia mcm aku kot..pendam perasaan gitu::
:: mummy t & baby e ::
:: marah2..mummy ni lambat la..kan elyas dah pancut..nasib x kena muka mummy..haha..kelakar..tiba2 dia pancut..penat je tina gigih2 letak bedak lotion bagai ::
:: tgk tu..suka betul dia pose macam ni..muka mcm berfikir masalah negara pulak ::
:: tina cakap ni antara favourite dia jugak..buat muka mcm ni..hihihi...buat mulut 'ooooooooo'....siap kembang2 hidung lagi..geram betul ::
:: lagi dia pandang camera...suka suka ::
:: ni tgh nak pujuk dia ke apa ni..lupa..tp lain pulak muka dia..hish..berubah2 la dia ni ::
:: tido pun muka nak berfikir ke?? ::
:: eyh mcm tau2 je aku amik pic..dia bukak mata buat muka x puas hati..huish..mmg muka bapak dia..ni bakal jadi abg..k*w***n ni tina.. *larikssssssssssssssss*

20 Comments:

jiejah said... [Reply to Comments]

alahaiiiiiiiiiiiii..tersangatnya la tomeiiii bebi itu.
sedapppp digomol² ekekek

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

kiut nye baby e.geraaaammm laaa tgk pics dia ni..
kim salam kat tina k :)

darling8tabby said... [Reply to Comments]

macam2 expression dia yer..cumels!

Anonymous. said... [Reply to Comments]

mulut dia tu comel gila tak ingat. bibir nipis sungguh sexy sekali! especially time dia buat ooooooo tu.

puterikurekure said... [Reply to Comments]

memang sijibik muka ajib. hehehe.

tapi baby memang comel. dan masa2 ni memang muka senang berubah. sebab tu hari2 kena amek gambar.

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

aah. muke die cm bapak die. tp muke die buat ooooo tu cute btol. hehehe.

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

hehe~! comelnye bile die buat ooooo tu~! nampak kecik je elyas..rasa mcm fragile je lg,takot nak pegang~
pieces suka memendam rasa...rasa ye kot sbb aku pon pieces..*hikhikmaluuuu* ;p

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

comel sungguh anak tina..geram jer tengok.tapi mmg habis mcm bapak dia laa..hehe,papepun congrats utk tina..

Ceera said... [Reply to Comments]

aku paling tak reti tengok muka baby ikut muka sapa..

kalau dah besar skit baru tau, oh muka dia ikut bapak eh, omak eh..

shasha said... [Reply to Comments]

ya allah..comelnya...geram ngan aksi kerut2 kening dia tu..macam berfikir masalah negara sungguh....hehehhe

eyda said... [Reply to Comments]

comelnya baby tina ni, terus akak terflashback mase anak aku kecik camtu..hehehe..geram kan!

Cikpid said... [Reply to Comments]

hahahhaha..chomel gile buat ooooo camtu..geram jek tgk..

Tina Najib said... [Reply to Comments]

alaa, apsal semua ckp elyas ikut muka ayah dia.. takde ke ikut muka mummy dia? haihhh.. hehehe..

anyway, aku pun geram tgk mulut oooo dia tu.. nasib baik baby, kalau tak dh lama aku geget.. haha..

dtg la umah aku peej.. aku tgh depress ni.. serious.. huaaaaaa...

Hazzel said... [Reply to Comments]

halus mulusnya kulit baby..
sedap cium bau baby...

:: hAsmAt :: said... [Reply to Comments]

betol la..muka ajib...

sgt comeyyyy

peej said... [Reply to Comments]

nak elyasssssss!!!
aunty noy datang skarangs!

ai said... [Reply to Comments]

oiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..geramnye aku tengok! leh berkali2 aku tgk gambar 'oooooooooooo' dia tu! kiut gilerrrrr..

nasaoji said... [Reply to Comments]

peej, cam asben tina bbetui...tp, kecik2 lg kan, brubah2 muker...

tak dpt bc blog tina, ko cte tang tina pun, ok gak...;p

first niece aku, dr kuo2 tgk dunie, sampai la, lam dkt 3 bln kot, asyik kene flash kmere je, smpai cam dah pndai posing jer..cam elyas nnt kot...;p

peej said... [Reply to Comments]

jiejah - sedap..


fieza - geram kan..


darling8tabby - tu la..suka tgk..mcm2 ada..


anonymous - serious geram gila ok..tgk tang bibir tu..


puterikurekure - kan..muka ajib betul..x tau la dah besar jadi muka tina ke..nak jugakk..ngeh..


beautiful disaster - geram..comel..mulut dah la kecik..


annasuejie - kan??pastu sendiri emo..heheh..


mrs hakim - a ah..muka bapak..

peej said... [Reply to Comments]

ceera - kan..sebab baby mcm berubah2..tah2 dah besar nanti keluar muka tina lak.. ;)


shasha - tu la..dia ni macam2 eksperasi dia nak buat..suka..


eyda - best kan..tenang je tgk baby2 ni..bila dia tenang la..kalau merengek mesti tension je..haha..


cikpid - tu la..lama pulak tu dia buat macam tu..


tina - dah besar nanti muka kau kot..hihihi..asyik2 muka aku dtg rumah kau kan..


hazzel - mmg sedap..bau sedap je kan..dah la lembut2..


hasmat - hahah..semua pun ckp mcm tu..


noy - kot ye pun excited..xyah la komen pakai account aku kan..cacat..


ai - geram sangat..kalau ada depan tu..lg la rasa nak penyek2 kan..haha..sesuka hati nak penyekkan anak orang..


nasaoji - elyas ok kot..sebab aku jenis suka amik pic x pakai flash..excited lebih kan..kerja asyik la amik pic dia je..geram..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...