Instagram : @peejburhan

tomyam yang best~

malam tu kite orang ke great eastern mall beli barang2 kucing..
pastu makan kat niara..
aku malas nak type panjang2..
tgk pic je la yea...
sorry la..kami mmg suka makan..esp aku la..
so mostly blog aku asyik la makan sana sini.. ;p

:: dzaza yg pelik2 ..tapi mcm lawa pulak aku tgk::

:: me & noy ..sama2 baju oren.. ;p::
:; tomyam chiang mai ayam...gile sedap melampau..sebab aku mmg suka tomyam pekat2 ni.. satu lg daging masak merah..keji ok..aku order lidah..tetibe dapat daging..benci.. ::
:: kailan ikan masin - daging masak petai - telur dadar ::
:: ikan masak steam ::

gile banyak kan..
padahal makan 3 orang aje..
noy la..semua dia nak makan..
tapi nak xnak mmg kene habiskan la..
kalau x gila membazir kan..

ok tu je..
serious malas nak type panjang lebar..
berderet weyh pic2..byk nak kene update ni..
ok la..chiow...

15 Comments:

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

tgode btol tgk mkanan. sib baik xngidam sgt. heheh.

F A R Y N said... [Reply to Comments]

kalau maria tunku sabri tgk blog ko yg penuh makanan ni,sure dia menangis..hahahaha...

weih...terliur aku tgk makanan tu!!

Tina Najib said... [Reply to Comments]

dh lama tak makan steamed fish..the thing is, kalau aku mkn ngan ajib, takleh order sbb dia tak makan this dish..kalau aku nak makan sorang, confirm tak abis la kan..

jadi kesimpulannya, kalau nak makan steamed fish, sila ajak aku! hahahahaha..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ahkak pun soka makan gak..heheh

Che Sue said... [Reply to Comments]

adoi laa..adoi laa...drooling hokey! banjir keyboard ni ngan air liur kecurrrr hokey!!!

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

Mariah tunkujuh sabri yunus sudah ada saingan woh.

ai said... [Reply to Comments]

apesal kau x mintak tukar daging tu? isk!

Musliha said... [Reply to Comments]

walla.. sedap makanan sumer..
gilerr sedappppp..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

itu dia.. segerombolan makanan berarak di atas meja! haha

nasaoji said... [Reply to Comments]

''nak xnak mmg kene habiskan"...ya betui..kene abishkan gak...

nyum nyum...cam sedap beno je nampak...

shasha said... [Reply to Comments]

erkk..makan makan..dan makan lagi..aku sgt jeles peej..kalo kamu tanak makan..meh sini aku ganti tempat kamu dan makan kan..hehehe

peej said... [Reply to Comments]

beautiful disaster,
selalu ngidam2 ni 1st trimester je kan..??


faryn,
haha..ye ke..ok la tu..sebab aku kaalu tgk rancangan dia..aku rasa nak nangis..indah betul kerja dia..haha..


tina,
sama la..ben pun x makan mcm ni..teruk betul dorang tu kan..
bila nak pergi..kau no payah benar nak contact.. ;p

peej said... [Reply to Comments]

darling8tabby,
sapa yg x suka kak???


che sue,
haha..baik2..nanti kena kejutan electric lak..haha..


my spirit fingers,
saingan la sangat kan..

peej said... [Reply to Comments]

ai,
sebab malas la..haritu full house..nak tggu makanan pun agak lambat..kang kalau tukar..lg lambat kot..


musliha,
haha..sedaploh..selagi boleh makan..makan kan..sebab aku dah tgk beberapa kes org sakit xleh makan..seksa ok.. wah alasan kan aku ni..dah mmg kuat makan pun..


wani,
tu la..blog kau pun sekarang banyak makanan kan..menangis je aku tgk selalu..indah betul..

peej said... [Reply to Comments]

nasaoji,
betul la..sebab aku rasa sangat bersalah if makanan x abis..esp kecik2..mak2 suka cakap..nanti makanan menagis la kita x abiskan..wtf weyh..takut ok..


shasha,
aku bab2 makan ni x perlukan pemain gantian..hahahha..keji..
kalau kau tgk badan aku bagai di pam2..confirm x jadi jealous.. haha..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...