Instagram : @peejburhan

standby kat trader's hotel~

lepas je balik dpd JJ..
terus noy siap2 semua..
sebab kene pergi trader's hotel..
sebab malam tu dia kene stanby kuwait..
maksud dia..dia kena pergi hotel..standby..
if ada crew yang repot sick ke apa ke..
dia akan kene pull up untuk pergi kuwait la..

tapi noy sangat yakin dia xkan kena pull up..
so kita orang teman la dia..
so pergi sana around 11ish..
duduk kejap dalam 1/2 hour..
sampai jumpa CCI dia...
agak sangap..ye la..tgh pagi..apa ada kan..
so snap la sana sini..

:: muka x berapa nak ceria..if standby kuwait kena bawak bag besar tu..if kena pull up akan stay sana 3 hari..so bawak la macam2.. ::
:: edan cuti..so dia pun ikut sama la lepak2 di sana.. ::
:: very the mak ayam ::
:; lepas tu aku menghalau edan..sebab aku nak duduk..haha keji ::
:: pic ni macam scary kan..macam edan nak masuk dalam badan aku..haha ::
:: sila jangan tanya motif aku pose macam ni..mmg mcm spastic ::
:: korang tau dah kan ni siapa...sebab aku x tau nak letak caption apa dah ::
:: haruslah terus rasmi kasut baru..ngeh ngeh ::

x lama dok situ..
around 12ish CCI dia turun..
dia report..n CCI cakap cukup orang..siap berlebih lagi..
so dia bagi balik..weehoo..
bagus..kalau x walaupun dorang dah gerak..
noy kena stay sampai pukul 3am kat situ..
gilo apa tah..xde motif ok..

ok bagus..lepas tu kami balik..

*CCI - cabin crew incharge

10 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

hmm..letih gak keje cam noy ni..kena bersiap sedia je ek..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

reflection ko adelah kurus!!! waktu ko amik gambar noy and edan
bagus tuh peeja
tak yah ko dtg sini
ape kata ko tukar baju depan dinding traders hotel tu je
hahahhahaha

Musliha said... [Reply to Comments]

tetiba gamba kamu semua ayu2 peej..
hahaha.. kasut the comelssss..

atty's said... [Reply to Comments]

kasut tu sgt lawa..sesuai..

atty's said... [Reply to Comments]

kasut tu sgt lawa..sesuai..

YuNaKo :) said... [Reply to Comments]

u :)

kasut u sgt chomel :)

speckurosaklagi said... [Reply to Comments]

hi saja masuk blog akak..mcm besh jew...

kasut mmg cumhel..

peej said... [Reply to Comments]

shasha,
aku rasa mcm kerja paling senang je..sebab die kerja 2 kali je seminggu..senang betul..pastu kayo rayo..haha..indah betul..


lil^red799,
kau x tau mcm mana punya placing aku nak amik pic tu..kasi nampak effect kurus..haha..


musliha,
ayu kah..tapi kasut itu sangat comel kan..suka..

peej said... [Reply to Comments]

atty's,
lawa kan..yg paling penting confy..sebab aku ni cepat penat.. ;p..


yunako,
comel..geram je tgk..dah lama mengidam..dapat jugak ;D


speckurosaklagi,
hye..selamat datang..
thanks..walupun blog ini biasa aje..
n yes..kasut itu sgt comel kan..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hahah..mmg paling stress time standby! cam hubby dulu la..asek pandang phone jer...nak angkat pun takut ..hehehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...