Instagram : @peejburhan

penyakit kronik~

semalam lepas je aku update tu..
aku sendiri tertanya2..apesal mood aku teruk sangat ni..
malas nak update blog..
rasa nak marah2 semua..
padahal period dah abis..
pening gak la kepala memikirkannya..

akhirnya aku dapat jawapan...
sebab apa???sebab dah lama x jumpa ben...huaaaaaaaaaaaaa....
last adalah bulan lepas ok..so sad-da...
lepas tu mana ada jumpa..
keji aaahhh....
terus call ben..

me : xnak kintoi(cintai)
ben : kintoi laaaa...
me : andoku tu x jumpe ite(kite) tu puin...
ben : nanti kedunpe(berjumpa) aaa...
me : aahh..u asyik cakap nanti..tp xde pun..
ben : nanti la sayang..ite(kite) tu iji(busy)..
me : andoku tu x jumpa..terus ite tu x kinspirasi(inspirasi) nak update blog ...
ben : ye ah..nanti i jumpa..bagi kinspirasi tau..
me : ye ah...
ben : tium(cium) ipi(pipi) lama2 tau..
me : ye ah..tium(cium) tampai(sampai) keletup(meletup) tau..
ben : ye ah..

uwaaaaaaaaaaaaa...rindu dia la..
apesal la kahwin sangat payah aa..
macam2 prosidure la...
penyakit aku makin lama makin kronik ni..
help!!..help!! *sebut mcm nyawa2 ikan sampai terkeluar2 lidah*

10 Comments:

Ceera said... [Reply to Comments]

rindu ben rupenya.. tapi betul la.. kalau rindu dengan bf boleh buat ilang mood woooooooooooo

Musliha said... [Reply to Comments]

hehe.. ilang akal aku kejap..
hahaha.. penantian satu penyiksaan.. sungguh!

ai said... [Reply to Comments]

kau ni aku rasa bukan takat rindu kat ben ni pija..aku rasa lagi kronik dari tu! ;P

mau lps kawen nnt sejam skali kau hapdet belog kai ni! kahhhhhhhhhh

KK said... [Reply to Comments]

yup, nak kawen skang bkn senang woooo.. dgn duit nak kuar lagi, prosedur lagi. tp alhamdulillah aku dah lepas..

sabo la ye pija..

Tina Najib said... [Reply to Comments]

babe,

last u jumpa ben bulan lepas ke? patut la.. kira ko okay la, kalau aku mmg dh lama sentap, hehehe..

takpe, weekend ni pg la jumpa dia.. try to find time to meet la.. takkan la ben takleh cuti langsung.. okey?

Anonymous said... [Reply to Comments]

hi peej,

sabar je la, ko cakap la ngan ben tu kena curi2 masa sket nak berdating walaupun sekejap..aku faham sgt mood org tak dapat jumpa buah hati ni..hehehe

kasih_8953

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hahaha..so sweet..cium pipi sampai meletup2..

tapi mmg jarnag jumpa ben skrang yer...takpe2...peram2 rindu tu..hehee

shasha said... [Reply to Comments]

huhuhu...aku faham sgt perasaan kamu peej...en husband balik sebulan sekali ni pun sama la...rasa cam nak meroyan dah...

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

aku dah nak masuk 6 bulan dah peeja....
dulu 6 jam je dah meroyan...apekan daya... aku pasrah....
especially skang die pon busy... pastu time difference lagi... there are times mmg nanges sorg2 je... waaaaaaa tulis ni pon mau angies suddeyh....

hehhehe kawen ikot agama tak susah peeja... aqad je... yg susah kan kite...sbb nak glamer... hahahha aku nak glamer gak... pedulik!!!! sumpah tipu sapa kata kawen tamau glamer.... bukan ade peluang kawen sampai 80kali pon...kan kan kan...
hehehehhehe

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

betul2, missing other peeps boleh mengakibatkan plan2 tergendala.. ahax. kena ada kinspirasi ;]

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...