Instagram : @peejburhan

penat~

sorry x sempat nak update apa2 la..
semalam terlalu busy..
hantar noy pergi kerja..
then ke putrajaya amik cupcake untuk ayol tunang..

then pergi makan...
then balik rumah..
sempat tido sejam...tido ala2 x tenang je..x puas betul..
then around 4pm pergi jumpa orang..
sebab nak adopt kitten tu..
the ke rumah tina..nak tgk elyas..
lepak until 8ish..

then balik rumah..hadap hantaran..2 lg nak siapkan..
sebab last minute tambah pulak..
siap pun dah 2ish am mcm tu..
dok kejap..then amik noy balik kerja..
damn penat..
penat fizikal n mental..

tido around 5am..
ni bg td..
kejap lg nak pergi threading..
noy nak massage la apa la..
then siap2..nak balik kampung lak..
sabtu malam balik sini balik..

pastu baru la boleh aku marathon update blog..
nway, thanks for all the wishes..
dpd aku ok..ada yg buat aku sedih jugak..
semalam ingat nak repat baca..
tapi teremo lak..terus aku stop..
xnak la family aku tgk aku lemah n nangis2..

nanti aku update lagi la yea..
nak pergi siap2 la..
packing pun belum ni ;p
ok byeee...

6 Comments:

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

sab0 yea!
pnt kejap!
sakit kejap!
0k!

Syebi Burn said... [Reply to Comments]

aku tak saba nk tunggu ko update secara marathon after blik kg nnti..

Jgn lupa updet yah??

Syebi Burn said... [Reply to Comments]

oh 1 thing!!

u'll be better..in time!!

tc sane.... =)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

whoah bz tol ko, spt kite minggu ni. sesungguhnya mmglah kita berdua ni bz laksana selebriti.. ahax :P

sabrinaabubakar said... [Reply to Comments]

rilex arrr ...buat masa ni i think its better u be bz jeks at least no time to sedey medey ni...apapun cecepat buat marathon yek..kalau lebey rajin dengan you you sekali lariksss marathon..hihihii

darling8tabby said... [Reply to Comments]

takpe dek..take ur time..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...