Instagram : @peejburhan

new yahoo messenger ID~

ok korang2..aku dah tukar id baru..
padan muka aku..
sapa suruh dulu gedik nak letak nama bersama ke apa kan..

nasib ID ni ada lagi..
so sila letak ok dlm list korang ID ni ok..


peej_burhan


aku punya list masih kosong..aku x tau apa ID orang semua..
aku dah la sangap ni..
tak tau mau buat apa..
lepas2 ni rajin la aku ber ym kot..haha..

6 Comments:

ai said... [Reply to Comments]

id aku ai_mama4 (ade kau kesah ke id ym aku? ;P)

~mekaseh sbb sudi menginvite aku ke belog kau ye bambam pija!~

Ceera said... [Reply to Comments]

dah add ko..

Deqna said... [Reply to Comments]

thank u so much to add me in :)

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

id aku farihah.farah

tade ym pon kite dah bercerite panjang
inikan ade YM
aku tatau ape jadi....

peej said... [Reply to Comments]

ai,
harus lah kisah..kau kan antara org2 yg aku suka.. ;p


ceera,
okies..haha aku ni add je lebih..ym pemalas..


deqna,
xpe..sebab kau to sweet..aku suka..


lil^red799,
tu la pasal kan..tp aku ni jarang nak ym2 ni..xtau la lepas2 ni rajin ke apa pulak kan..haha

Second Sanctuary said... [Reply to Comments]

Aku tak bleh on YM aku skrang sebab aku pon tatau kenapa tak boleh connect. Tp add lah aku, aku nama je ada YM, tp tak guna pon hahha

immortal_outbreak

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...