Instagram : @peejburhan

lulu dah besar~

dah lama x tepek pic lulu kan..
dulu zaman kecik2..
sekarang dah besar dah..siap gendut2 lagi..geram betul la..
dia ni hyper active..mmg pengsan la..sekejap terlompat sini..kejap sana..
pastu tiba2..pecut2..psycho gila..

ni aku snap pic dia tgh main2 benda tu..suka betul..








gemuk kan dia tu..sukaaaa..
ok tu je..

sorry la..aku otak agak beku la nak type itu ini..
so aku update ala2 ringkas aje..
janji x tergendala entry..
nak abis buat hari ni..ta ta

12 Comments:

ai said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
zie said... [Reply to Comments]

sungguh chomel la....geramnyer...korang bagi makan apa? semua kucing korang gemuks-gemuks belaka?

darling8tabby said... [Reply to Comments]

cepat je dah besar yer...moncong2 mulut dok ligat main. gerammm..

shasha said... [Reply to Comments]

peej...lulu ni ada campur persian ke?..bulu dia cantiknya

cik_mila83 said... [Reply to Comments]

hannan mana? nyorok erk

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

hahah!
aku de kwn name lulu!
tp manusia!
kah3!
kwn ke?
mukan2!
mus0h k0wt!
hak!

Musliha said... [Reply to Comments]

comel gilerrrrrrrrrrrrrrr..

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

kucing ka musang? cakap betul-betul.

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

ya rabbi...
ape ke mintak kene geget koceng ko nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

geramnye wehhhhhhhh

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ye, kucing2 gemuk adalah wajib!! oo rasa nak lambung!! ^^

linda said... [Reply to Comments]

omg, punyer arr cute.. bagi makan ape ni pija???

ai said... [Reply to Comments]

Aku mendeleted komen teratas tu..huhuhu..sori pija, aku x tau lagi masa tu..

aku ganti lak ngan komen ni ;P

lulu tu gomok chomel cam kau gak. meh aku try romol kau peej!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...