Instagram : @peejburhan

kuantan ke mana..karnival ke mana~

;ast saturday..kawan aku masa mrsm text..ajak gi wedding dia..
kat kuantan..aku mmg nak pergi la..
sebab last jumpa masa aku form 4 kot..
pastu mmg sepi je..
so memula dah plan la nak pergi ngan jonet, nysya n ziha..
tetibe malam sabtu tu nysya kata x jadi..sebab uncle die sakit....
so mcm malas la nak pergi bape kerat je kan..
roadtrip ni best pergi if kereta penuh..
best sebab meriah..n tong2 pun sikit je la..haha.. ;p

so aku plan nak pergi karnival terendak kat titiwangsa..
text sana sini..
so ok la..set..
ahad tu pukul 8am aku dah bangun ok..gile semangat..
tapi semua sepi je..
ziha text ckp.die x pergi.
so menunggu jonet la..
pukul 11am baru la jonet call..baru bgn..
kata mandi2..terus dtg..
tetibe kul 2pm baru sampai umah aku..
jonet ajak la pergi..tp tgh hari panas terik..x kuasa la aku kan..

akhirnya aku tertido je..huhu..
sbb tu aku malas bgn awal..sebab selalu..nanti mesti tido blk..cehhh..
jonet lak..konon nak kejut aku ajak karaoke..
last..die pun tido..xleh harap betul..

last2..lepas maghrib..
kite org ke JJ wangsa maju ajo..hohohoh...
suke gile..sale sana sini..
haruslah shopping sakan kan..
ok tipu la..xde la sakan..
ade la sikit2...
tp suke sangat..sebab murah2..

later makan di nandos..









malas nak buat caption..sorry yok..
aku makan yg sama je if dtg sini..
cuma kali ni aku amik mild ye..xmo extra hot..menangis la makan..

lepas tu kami pun pulang ke pangkal jalan..
haha..mcm x ikhlas je update kan..
lantak la..
kata pun cerita basi..
so update lite2 sudah..

5 Comments:

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

bulan depankene try nandos halal sini jugak lah!!!
hishhh dr bulan ke bulan asyik delay jeh...

bulan ni terlebih budget sudah
hahahahhaha

Musliha said... [Reply to Comments]

huh.. nandos..
laparnyer pepagi nihhhhhh..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

iskk..nandos....nyum2..nanti akak nak try yg cam mama pija makan tu..

sherrina said... [Reply to Comments]

Ada niat nak pegi pun, saya dah cukup hepi...harap dpt jumpa di event2 akan dtg :)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

teringin nk try makan nandos and chillis xD

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...