Instagram : @peejburhan

ke ali bistro~

semalam aku dok umah je..
siapkan beading baju mama..
akhirnyaaaaaaaaaa...siap jugak..
mmg xmo ke mana2..sebab nak siapkan jugak..
kalau x..bising je mama tu..kalau boleh hari2 nak tanya..
mcm la pakai esok..

around 11pm liza call
cakap dia n kak zue kat ali bistro..
so dia ajak lepak sama..
walaupun kemalasannye nak keluar..
tp mcm keji la..sebab dah byk kali sgt liza nak jumpa..asyik x dapat..
so kali ni xleh nak tolak la kan..
so on aje..
plus..ali bistro hanya la sekangkang kera je daripada umah aku.. ;p

tapi aku mmg x lepak sana..
ade la ni kali ketiga kot..
sebab port PG tu..
so mcm x syok lepak..tetibe abang kat table sebelah..haha..

owh aku adalah super lapar..
x makan apa lagi..
kirim papa n mama..tp gila lama keluar x balik2..
so haruslah aku makan kat ali je..


:: nasi putih - telur dadar - tomyam ayam ::

daripada lepak luar..later pindah ke dalam sebab gerimis pulak..
lepak 2 jam..kejap je rasa..
tu pun gerak sebab esoknya liza ada exam..
n kak zue nak pergi tampin..
sebelum tu harus lah snap2 pic ;)

:: liza & kak zue ::
:: noy - me - liza ::
:: punya lah payah nak amik pic ni ::

sebab dorang segan orang dok pandang2..
tu noy bg liza..
dia beli kat kuwait..
punya la nak bg..tp abis x jumpa..
so gila lama simpan..
so ni jumpa..bg la kan..

xpe nanti kita lepak2 lagi yea...
next time..kau join yea tina..

8 Comments:

Uncle Lee said... [Reply to Comments]

Hi Lady, nice pics. Love that tom yam ayam.
But not too familiar with what is terlor dadar.

Gosh, so many pretty ladies....hmmmmm.

Have a song in your heart and keep well, best regards, Lee.

Rina277 said... [Reply to Comments]

best la Peej..kwn2 ko sume sama cam ko..cun melecun,putih melepak,gebu gebas n senyuman menawan..klu aku kurus n x gebu gebas ni leh jd kwn ko x??

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

memang best aje la kan lepak ngan korang :D

peej said... [Reply to Comments]

uncle lee,
telur dadar is in malay..it's omelet.. ;)


rina277,
xde maikna ok..xdenye aku memilih kawan..janji masuk kepala ngan aku..n x perangai pelik2 ok aje..xkan la aku nak memilih..sedangkan aku pun biasa aje..so sila la cermin diri kan..kan..kan..


liza,
kan..we should do it again..mcm x puas je lepak..

Musliha said... [Reply to Comments]

tomyam lagi.. walla..
sedapnyaaaaaaaaa..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

nasi putih-telur dadar-tomyam. walaupun nmpk simple, tp mmg combination yg best gle! xD

darling8tabby said... [Reply to Comments]

woaa..best jer lepak...tengok liza..harus la akak kena jumpa dia gak..coz hadiah kawin nye belum bagi2 lagi..haihh..

Zuraida said... [Reply to Comments]

muahahahahaah!!!

i pun suka. memang harusla buat lagi. lain kali friday night aku turun jumpa liza korang join okeh?kita lepak sampai pagi sebab liza takde exam...

heheheheh...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...