Instagram : @peejburhan

ish..x suka la period ni ~~

x suka betul la period kan..
mood jadi tah apa2 je..
patut la last week aku mcm menyampah je ngan ben..
seperti biasa if menyampah..tina la jadi mangsa..
mengadu kat dia je..sorry la ye..x pasal abg ipar kau jadi mangsa..haha..
x noy pun period..
so x pasal..semalam bergaduh sakan stock x bertegur semua..haha..bodoh ok..

satu lagi aku x gemar bab2 anonymous ni..
mmg la dia nak menyatakan pendapat dorang..
tapi kalau kau perasan..yg pakai anonymous ni..mesti nak komen2 sakitkan hati..
or maybe they don;t mean any harm..
tp aku cepat bengang..
bengang yg stock rasa nak meletup2...
x pasal balasan aku pun ada meletup lite2..
tu pun aku tapis sikit2 tau..
tapi aku xnak la bg registered user je boleh comment..
sbb ade reader2 aku xde account..n dorang baik hati..
so kesian lak nanti xleh comment kan...

satu lagi la...
apa la korang ni..
aku nak cakap kat sini best..
kat sana best..suka aku la..
sebab aku yg makan..n bg aku dah cukup sedap tu..
kalau korang rasa ada lagi best..
so sila la buat blog sendiri...sendiri buat entry kat mana makan best k..

mmg x semua taste sama..
contoh la..jonet suka nasi lemak mali..bg dia sedap gila..
aku x suka..sebab bg aku sambal dia manis..
ada orang suka tomyam putih..nipis2..
aku lak suka..aku suka tomyam pekat2..kalau makan tersedak lg syok..
ok tu tipu la..xmo la tersedak..sakit weyh..
so mcm tu..lain org lain taste kan..
so ini adalah pendapat saya..di blog saya..ada paham???

ok..cukup la entry sakit jiwa untuk pagi ini.. ;)

12 Comments:

~ohara~ said... [Reply to Comments]

sabo ye pija...yg penting..ko ttp malatopssss...lantak p laa mangkuk2 ayunss tu

Rina277 said... [Reply to Comments]

xpe Peej..ko buat apa saje yg ko suke kat blog ko ni..janji aku suker coz blog ko menceriakn hari ku..klu org yg x suke tue adalah makhluk pelik coz patut dia blah jer la ni dia still baca n komen watpe kan..maknanyer dia suke la tue blog ko nie..ko phm x apa maksud aku ni..hehe..aku klu period jd weng sikit..

Musliha said... [Reply to Comments]

adeh.. ada lagi ka org gini..
xhabes2.. letih la..

ai said... [Reply to Comments]

aku suka tomyam putih nipis, tp aku tak peod. baru je abis.. ;P

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ahax biasa a tu kalau period, tibe2 je moody. mcm dlu kat hostel kan, ada kwn kite yg akan moody time period. dia siap bitau awal2 mintak maaf semua kalau dia moody time tu :P

pasal makan, betul la tu, taste lain2. mari celet sebab kite pun suka tomyam tersedak! ahax *pandai je ko kasi term kn.. lolx*

orang tedong said... [Reply to Comments]

aha tu kalu orang bujang period, kalau orang dah kawen macam mana plak, bukan tegok laki je marah, bau badan dia pun boleh jadi pening.kau makan aje ape kau nak, pastu kau tepek kat blog ni, aku suke baca tulisan kau cegita pasal makan. kalau kau nak tau kat melaka ni lagi banyak tempat boleh makan yang best gila babi. sesekali balik kampung kau pegi kedai makan baba nyonya kau tepek banyak-banyak kat sini. yang mana tak suke pasal kau punye tulis pade aku senang aje.. pergi jahanam la. jangan pikir sangat nak jage hati orang lain hati kita macam mane pulak....? betul tak
adios... orang kampung.

shasha said... [Reply to Comments]

hmm...biar la org lain tak suka peej...aku suka je...so kau teruskan ngan cara kau sekarang..dont change anything because this is who u are...kalo nak ikut kepala semua org..baik jadi puppet je..

Deqna said... [Reply to Comments]

tulah kelebihan pompuan... emosi memang senang terganggu bila period or nak period. kalau dah kawen, harus laki yg jadi mangsa... so ok lah kalau ben yg jadi mangsa..hehehe

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

haha. ade jgk ker peej org cm ni. sukatik kite lar nk mkn ape n nk rase ape yg sedap. btol cdgn ko. dorg patot bukak blog sendiri.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hehe..biasa la dek...bukan senang nak please kan hati orang ni kan...

Tina Najib said... [Reply to Comments]

heheh..

i know how it feels like..walaupun aku dh 7-8 bulan tak period, angin kus-kus itu tetap datang tau! takyah nak tunggu PMS, hehehe..

chill ok? jgn pikir sgt..everything's gonna be allrite.. in the meantime, dtg la umah aku selalu.. eh tetiba! hahaha

Zuraida said... [Reply to Comments]

hahahahahah!!!

chill babe. tapi u betul. taste semua berbeza, so kenapa mesti orang semua bersusah payah merempan??

*smile*

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...