Instagram : @peejburhan

insomnia~

tah apa kene la ngan jadual tido aku..
aku xleh nak tido la malam..
macam insomnia..wah..konon..
tp xde la insomnia xleh tido berhari2..or berminggu2 kan..
aku xleh tido malam je.. ;p
siang elok je bongkang..
harus la lepas tu kene caci ngan mama n ben kan..hiahahah..

haihh..dah le kejap lagi ada 2 wedding nak attend..
sampai ke malam..bagaimanakah??mesti ngantuk je kan..
semua dah tido ni..
aku je la dok kebil2 depan laptop ni..

blog hop to regular blogs...
ramai x update..ye la..weekend kan..
semua pun mood cuti2..
pastu main pet society pulak..
setelah berminggu x dapat bukak..
tah apa kena..facebook mcm lembab semacam je bukak kat umah aku ni..

pastu blog hop ke blog lain lak..
ada yg menarik..
tapi xleh la nak baca suka suki..kang terlajak2 lak..
plus konon niat di hati nak tido kan...*konon*

tapi still xleh tido..
so kebek2 la blog sendiri..
sambil sakit2 mata membaca...
tapi tension jugak sebab umah aku ni suka gelap2..
so punya la payah aku nak menaip dalam gelap..
aku xde la terel melampau sampai boleh menaip x pandang keyboard kan..
tapi sebenarnye boleh..elok je type x pandang keyboard..
tp kan..aku x tau la aku sorang ke mcm ni..
tp kan..bile kau tau kau x leh pandang..suddenly kau akan jadi gelabah..tetibe kau macam blur2..x tau huruf kat mana..
jari korang bergerak..tetibe asyik la tersalah type huruf..
very the pelikss...
eyh..korang paham ke x ni??
xpe la..abaikan..

nway...sebab gelap tu..so page aku yg gelap mmg x membantu menerangi keyboard or what so ever..
so aku terasa nak tukar layout cerah kembali..
so menukar la..
tetibe ternaik syok la..
aku menyinggah la ke blog ceera..
tgk apa tutorial yg ada..
maka..aku berjaya buat border..la la la~~..sukeeee..

seronok sikit..blog berubah wajah..
cuma 1 je lagi..
siapa tau macam mana aku nak ubah hearder aku tu..
yg ade blog's name tu..
aku nak border dotted dia tu..n background jadi putih mcm gadget2 aku kat tepi tu??
sapa tau macam mana nak betulkan HTML dia..belah mana aku kena adjust..
sesiapa yg celik IT...tolong yea..*mata kelip2*
help!!..help!!..help!!

ok la..
nak tido ah..
tido ke??? ;p

p/s : noy..andai kata aku ngantuk melampau n tetibe x terbangun nak gi wedding..jgn la marah yea..ho ho ho..tp aku akan cuba jugak utk segarkan diri..

7 Comments:

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hebat hebat...
aku plak semakin banyak tido weyh....
dr kul 8 mlm sampai 8 pg esoknye..
siang g kelas tersengguk2 lagi..
ape hal weyh??? gilo!

peej said... [Reply to Comments]

lil^red799,
mmg macam tu la..kalau terlebih tido pun badan boleh jadi lesu..akan rasa nak tido..n nak tido lagi..

Starry Eyed said... [Reply to Comments]

Suke color page baru.. better dari hitam dulu hehehe

Nonoy said... [Reply to Comments]

mmg kau bgn lambat pun cibaissss... hate chuuuu

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

nak men-tuto ko skang pun xsempat weh. tp, nice grey bg! xD kite ada baca kat mn ntah, try rendam kaki dalam air sejuk ke camne.. utk mereka2 yg bermasalah susah nk tdo. rasanya camtu. tp biasanya insomnia ni berlaku sbb b4 malam tu ko da menjana otak ko dgn main comp, tgk tv or main game.. aktiviti2 camtu menyebabkan otak berjalan and tak boleh stop, sbb tu susah nk tdo. kalau ko relax2 je b4 tgh malam, may b dapat tdo :]

shasha said... [Reply to Comments]

aku pulak sekarang ni rasa cam tak cukup tido je..padahal tiap2 malam asal kul 11 je mula bantal memanggil2...pagi kul 7.30 baru nak bgn...huhuhu...apakah disebabkan cuaca yg hujan ni aku jadi camni???hoh??

Musliha said... [Reply to Comments]

mus paham..
mus paham..
bila gelap automatik gelabah..
masa cerah type xpernah tgk keyboard pun tapi sj buat gelabah ms gelap.. haishhh.. muahahah..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...