Instagram : @peejburhan

gambar dpd farah~

ni pic masa breafast session.
aku amik dpd blog farah..

:: apasal ngan kau tu noy??mcm sewel je.. ::
:: langsung x sama muka weyh..apasal mata aku mcm ter-kerro je..ni mesti sebab gosok mata x agak2 aku ni ::

hoih aku ni makin di pam2 la...
x dapat nak menolong dah...grrrr..
noy la ni..sejak dia balik..memanjang keluar makan je..
wah menyalahkan orang kan..

tp ye la..masa dia xde kan..
org cakap la aku dah turun la apa la..
walupun aku x rasa apa..
tp ade la aku timbang..sekali turun 8kg nok..
atau maybe mesin yg selama ni yg keji..tunjuk aku adalah berat..

tp ni muka aku dah besar pasu bunga dah aku tgk..
nanti la aku tepek pic lain..
noy zoom dekat2..muka aku lebar semacam..
tp mata hidung mulut semua terkumpul tgh2..
hahahha..mmg lawak lg huduh..me not loike..
aku dah la reti diet2 ni..bagaimanakah...

7 Comments:

sheila said... [Reply to Comments]

peej,
member akak kan..lepas bersalin sulung mmg gile besar..pastu dia branak lagi 2 kali..lagilah besar kan..

since hubby dia kecik je..dia tekad bli detox tea camtulah..dia minum..skrg dah gile kecik pinggang dia..tp dia adalah jugak kurangkan makan nasi sume tu..

shasha said... [Reply to Comments]

hmm..kurangkan makan nasi dan tak makan lepas kul 7 malam...bole?? tuh je la yg aku buat bila nak turunkan berat selain dari bersenam

Syebi Burn said... [Reply to Comments]

hahahaaa..pasu bungaa??
aku pun slalu pk camtu wei..
muka aku ni pun senang sgt nk kembangnye..
hahahaaa...

ooo..nk curi tipss laa, mmg minum detox tea okie ke?? nak laaa...
tenkss yer!!

ai said... [Reply to Comments]

sume terkompol kat tgh2 yg aku takleh tahan tu!! wakakakaka..adoiii kau ni..bersyukur jelah peej. terima seadanya. aku ni lagi tak konsisten. kejap macam besen, kejap mcm pasu bunga..berserah je! skang ni ok skit. ntah2 gi spital next week ni doc tu soh aku telan balik steroid aku tu. ha..leh aku join club chubby kau.. :P

Musliha said... [Reply to Comments]

walla.. dah macam komen diet sumer.. hehehe.. kembang ke kuncup ke, asal ben sukerrrrrrrrrr.. miahaha..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

huwarghh..akak pun cam pasu bunga dah skrang..semalam dok scan gambor2 lama..sadis ok tengok pinggang cam kerenge dulu...

tapi takpe la dek...asalkan sihat..dah syukur

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

depends nk diet ke x, yg penting makan&happy xD mcm my friends nk diet, kite support jgk diorg. tp mslhnya diorg tu lps jogging je pergi mkn roti canai. camnekah tu. lolx

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...