Instagram : @peejburhan

f*ck!!~

jumaat lepas...
sedang aku duduk syok online..
aku dengar kecoh2 kat luar..
paling ketara suara mama la..dok gelak2..
apakah??

me seperti biasa..harus la kepochi kan..
nak tau la apa jadi kan,,..
tetibe mama suruh amik camera..
ok layan...dia suruh snap...
dia tgh gardening..dia ni..sakit2 pun nak jugak gardening..
suka betul dia tu tau..


ok tgh gardening..so??
"mama tgk korek2 ni..sekali mama cabut...hahahha..hahaha"
e eh..apa gembira sangat makcik ni kan..

"benda ni pun pandai buat jari f*ck..hahhaa..
ambik gambar nak..kelakar"
ok..haha..kelakar la..
mcm keji je benda tu..kurang ajar..
tapi korang perasan x..org tua2 ni suka benda2 kecik pun dorang rasa lawak..
paling x boleh blah..dorang gelak terlampau..
tiba, " hihihihi...terkencing aku..hihihi..terkencing"
aku ingat mak aku je..aku tgk mak ben pun sama..muahahahaha...
amboi gelak besar aku kan..
tah2 aku dah tua2..silap if gelak melampau..siap terberis dlm seluar terus..ngehhh..

ok tu je..
akhir kata..andai kata penyedok *ok apa nama benda tu??aku x tau* tu mencarut kat kau..
apa kata kau pun buat benda yg sama kat benda tu..
kite tgk siapa menang.. ;p

9 Comments:

Ceera said... [Reply to Comments]

mak aku lak siap terkentut2, hahaha

Deqna said... [Reply to Comments]

kelakar lah ur mum... camne penyodok tu jadi camtuh? memang camtu ker?

shasha said... [Reply to Comments]

hm...mama peej nampak ceria sgt....

darling8tabby said... [Reply to Comments]

comel la ur mama...
tapi mmg lucah pun penyodok tu..heheh notty kan..

mak kintan said... [Reply to Comments]

mama pija macam dah slim ek..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hahahhaa
mmg klaka...
bgus mamapeeja nih...r ajin eksesais
ikut bapak aku...gardening tuh die kata eksesais...
sbb kene cnagkung la korek la..apa la
25 tahun usaha die nak suh aku gardening...GAGAL!

hahahhaha ku berangan jaga cactus kecik2 yg beli kat genting 3 RM10 tu pon leh mati... nak harap aku jaga pokok besar2? kem salam!

ai said... [Reply to Comments]

adoiiii!! tak tau le nk komen apa..drastik ooo sampai jadi camtu benda tu! wakakakakakaka...

Musliha said... [Reply to Comments]

hahaha.. macam2.. pelik2.. ahahah..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

adoiyai, agaknya org zmn dlu2 funny bones dia lebih sket kot :P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...