Instagram : @peejburhan

elyas mikhail~

lepas je urusan kucing tu..
terus ke rumah tina..
sebab dia dah discharge kan..
dah lama x gossip n nak tgk baby sekali..

omg..sangat kecik ok elyas tu..
dalam gamabr mcm gendut semacam..
sekali tgk..kecik melampau..
yg pelik..tina sangat relax ok..
mcm dah ade anak lapan..
senang je dia handle mikhail.
aku ni..dah lawat berkali2 pun..
nak cium baby tu pun aku takut..hihi..

so sini ade few pics..
enjoy ye..


:: mummy tina & baby elyas ::
:: so small meh..kepala dia je besar penumbuk aku...kepala dia yg kecik ke??penumbuk aku yg besar.??hhaa ::


:: geram kan..so smalll ..n lembut..mesti makan sedap nih..haha..sesuka hati nak makan anak orang kan..::
:: yeay..dia pegang tangan aunty dia..aunty as in..kawan tina..bukan aunty betul ok..wah tetibe emosi..tp aunty tersalah bg jari la..sorry..nway..tina..x boleh ke anak kau panggil aku kak ke..baru la feeling muda sikit..miahahahah ::
:: kau ni sebijik muka bapak kau tau ::
:: serious aku x paham mcm mana org boleh relax2 je pegang baby..x kekok..aku x reti..owh sedih betul ::
:: dah siap kene bedung semua ::
:: tukar pampers..elyas ialah cucu pertama n anak buah pertama..so tgk la semua kerumun je..hihi ::



ok tu je..
i really have to go la..
nanti2 aku update lain2 ok..
byeeeeeeeeeeeeeeeee...
kali ni betul2..

18 Comments:

Zuraida said... [Reply to Comments]

ala comelnya...i suka pic yang macam dia ala2 jeling tu...

hahahahaah...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hoiihh gerammmm....
normally kalo dah ada anak kan..it comes naturally...

shila said... [Reply to Comments]

seperti rasa nak pegi serah diri kat hospital dan suruh dokter belah aje perot ini.

bile neh ini anak mahu keluar.

*the fact is: tak sanggup tambah berat because dah hit 90kilo. stress gaban.

~ mizzAmy ~ said... [Reply to Comments]

~ sangat kecik la.... tangan dia still nampak biru2. ke tangan baby memang biru masa lahir? ~

shasha said... [Reply to Comments]

chomelnya...rasa nak geget!!!

Deqna said... [Reply to Comments]

rasa nyaman jer tgk baby tu... comel sgt... sonoknya ada baby

jiejah d'blogger said... [Reply to Comments]

alalalalala tomeiiiinya bebi..
sedap bau bebi , rugi x gomol² tau.

:: hAsmAt :: said... [Reply to Comments]

eh betol la...elyas sebijik muka ajib....hahaha....

tapi...tetap comel....syoknya dia tido..terasa nk tido gak..hujannnnnn....sejukkk...oppss...sori peeja...aku dh melalut..

ai said... [Reply to Comments]

sebijik najib!!!!! klon oooo...geram aku tengok dia tergolek-golek.. ;P

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

comel!!!
sebijik najib!
hehehe sok ko ae anak...
ko pun relax je peeja pegang anak ko!
ceh!

Mrs.R @ Emi said... [Reply to Comments]

omg... I LOVE BABIES...............
COMEL..GERAM..PEEJ PON CHOMEL JUGAK

Che Sue said... [Reply to Comments]

tomey nyerr...tahniah tina!
ni sure gebu putih mcm mak dia..
haih..tenanggg je bila tgk muka baby..muka bersih dosa..

puterikurekure said... [Reply to Comments]

sebab dia premature kan. tu nampak kecik cinonet.
tapi comeeellll!!!!!!!

geram2.
sabar. anak sendiri nanti2 kuar la tuh.
hehehe.

IBU KUMBANG said... [Reply to Comments]

kalau ada anak sendiri, automatik tau nak handle... dont worry.. hehehe!

dot said... [Reply to Comments]

Anak orang kita takut nak pegang sebab takot titik (titik = jatuh in bahasa perak). Walaupon aku rasa kita tak sekeji itu nak titikkan anak orang kan..hahahha..
Comelnye anak Tina!

Tijah said... [Reply to Comments]

alahai somelnya! takpe..anak aku dulu lagi kecik. lahir 2.1kg jer tapi tgk sekarg...lagi tinggi drp kazen2 dier yg dulu lahir 3kg++.

to tina...b.feed him as much as u can ahhh?? u go girl!

akak drama said... [Reply to Comments]

Anak akak yang bongsu masa lahir 4.88kg. Amek ko. Natural delivery plak tu... *matiiiiila terowong*

Elyas keluar dari tingkap so muka elok cantik tak penyek2 macam baby yang keluar dari pintu. Kuang kuang.

He's gorgeous. Memang macam muka Daddy dia kan?

P/S: Dulu akak pun tak reti pegang2 baby nih. Bila dah dapat anak sendiri, OK aje. ;) (Sorry tulis essay plak)

nasaoji said... [Reply to Comments]

sebijik sedibik cam mr najib tuh...;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...