Instagram : @peejburhan

bunga-bunga cinta~

tajuk macam harem..
anyway..aku teruja dengan diri sendiri..
semakin hari semakin creatip nok..sukerrr...
daripada x tau..makin banyak la aku tau buat...

apakah ini?korang boleh teka ke???
x tau la kalau kat gambar nampak pelik ke apa..
tapi live macam lawa je aku...tengok..
kira ni first trial la...ok la kan..
masih x dapat teka kah??
sapa dapat teka..sila cium diri sendiri kat cermin..
kalau salah..sila sepak laju2 diri sendiri ok..

ini ialah bunga ros yg buat daripada duit..la la la!
duit rm5 tu konon daun la..ho ho ho..
ok x???

anyway..seronok ok buat2 ni..
esp bile tgk hasil dah siap..
terasa2 macam lawa je..x tau la syok sendiri ke apa..
rasa2 kalau aku bukak business buat hantaran ok ke??
wah..baru buat hantaran sejemput nak bukak business..terel ke nok??
x aku serious ni..korang rasa ok ke *sambil angkat kening sebelah..muka garang paksa orang jawab*

16 Comments:

Mrs.R @ Emi said... [Reply to Comments]

ok je aku tgk...lawa jek..
kalo aku wat kompem jd menda lain :P
ko p la kelas bunga dip peeja....
leh wat side income nnt...

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

hurm..so far ok...tp leh buat lagi cantek kot..practice makes perfect....;).....pastuh jual murah2 taw:D>...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

bole sangat dek..kira tangan awak berseni tau..try la..masyuk tau...

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

O.k jek beb.
Lawa jugak.
Jarang tgk orang gubah2 jadik bunga ros.
Kreatip gtu noksss....

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

babe~
ko suh teka apakah ini td tu kan???
aku nyaris2 nak jawab mas kawen~!
jadi jwpn aku tu btul ke salah?

hohoho~

peej said... [Reply to Comments]

mrs. r,
bunga dip utk buanga bunga telur yea??bunga telur mcm payah la..byk kerja..dah la sekalai sampai seribu org tempah.harus pengsan nanti..


suezensuzana,
tu la..tu yg 1st..lepas2 tu harus la lawa2..wah..puji diri..


darling8tabby,
ada la sikit2..hihi..syok la belek2 benda ni..bila dpt hasil mcm best gila je..

peej said... [Reply to Comments]

ilyanie,
thanks..suke kan..mcm x sangka boleh jadi..lepas2 ni nak try lain2 lak..


annasuejie,
salahhhh...tapi boleh la..lebih kurang la..cuma ia bukan di gunakan utk mas kawin.. ;)

misz eyeliner said... [Reply to Comments]

kretip.. kretip..

thn lps aku wat kan hantaran tunang adik aku. pergh... ramai puji sampai aku pon perasan sendiri gak. hahaha..

beb, kalau wat bisnes hantaran pun sempoi gak..

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

ok je!
kito tgh mencarik ni..
utk majlis thn depan..
miahaha <--tiru gelak peej

shasha said... [Reply to Comments]

haaa...memang sah tangan kau ni kreatfi la peej...lawa apa..

Qas said... [Reply to Comments]

peej aku rase ko neh tangan berseni.

jahit manik yang bapak gile rumit tu pun kau leh bertabah.

masyuk gaks buat benda ni. :)

Tijah said... [Reply to Comments]

aku hengat kan...ko dah bleh buat online biz la weh! ko kretip per...

Musliha said... [Reply to Comments]

clap.. clap.. tera dah depa.. hiksss..

Mrs.R @ Emi said... [Reply to Comments]

ala..utk bunga hantaran pon bleh.
kalo rajin p tgk kat tinidip.fotopages.com
die ada wat kelas..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

lawalah weh, pandai ko buat. kite ni alangkan origami cikai seperti membuat burung itu pun kite xreti. mmg kudos byk2 la kat ko sebab berjaya buat sampai camtu skali! xD

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

lawalah weh, pandai ko buat. kite ni alangkan origami cikai seperti membuat burung itu pun kite xreti. mmg kudos byk2 la kat ko sebab berjaya buat sampai camtu skali! xD

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...