Instagram : @peejburhan

breakfast session~

masa leapk chili's ngan farah n tina tu..mmg dah plan nak breafast sama2 on sunday..
tapi tina x dpt join la kan obviously kan..
so kite orang teruskan jugak..
janji kat oldtaste, setiawangsa at 10am..
boleh lak lupa..
siap tido jauh2 ngan hp lagi..x set alarm semua..

around 10ish terjaga...
sebab dgr ayol dengkur kuat..
terpikir la..'apasal dia x pergi kerja ni'..br perasan..hari ahad..
nak tido balik la..sambil pikir2 lagi, 'aku ada plan ke hari ahad??hmm..xde kot..xde sapa kawin ke tunang ke..'
nak tido balik..tetibe teringat breakfast session..terus melompat bangun..kejut2 noy..
siap2..by 11ish baru ke sana..
nasib sekangkang kera je..la la la~
semua dah ada sana..
si kenit pun ada...

:: geram kan tgk dia ni..pipi labuh dia tu....n paling geram..sebab muka dia mcm berkerut2..mcm berpikir2 je...kejap mcm ni..kejap mcm tu..pandai betul ::

:: adik liza nazirah..*eyh betul la kan liza* - nabilah.* aku tau pun sebab baca dpd blog liza..x tau dia pun blogger..ingat kawan adik u liza..haha..keji ;p * - kak zue ::
:: noy - farah ::

noy keji ok..
dia suka order coffee..tapi dia bukan penggemar coffee..
ia minum la berapa sedut..seperti biasa aku kene habiskan..
sama mcm kaya n butter toast..order double lg..end up..aku makan..
itu pun aku makan 2 ketul aje..gedik tau budak tu..
later aku order nasi lemak chicken curry..ok la..xde la sedap melampau..tp boleh di terima la..
noy lak order fish n chips..makan suku..
pastu paksa orang lain habiskan..jahat gila..
nasib adik liza nak..orang lain semua dah x larat makan.
suka tau bazir2 noy ni..


seronok kite orang sembang2 bergelak ketawa...
si kenit ni dah lena pun..
bagus dia..xde meragam apa..elok je..
sorry la..xde aksi2 aku dukung baby ke apa..
serious aku x reti..kekok la..
aku boleh setakat tgk ..n rasa geram...tp lebih2 aku x reti..haihhh..

owh aku sebenarnye nak tggu liza n farah update..
nak ambik pic daripada dia orang..
sebab aku ni pagi2 battery mana charge..
so mood nak snap2 pun malas gila..tgk liza update..
harus amik pic dpd dia.. ;)

:: source - liza ::

nanti farah update..aku amik pic dia lak k..
dia amik banyak pic hari tu..

nway..suke la..lama x lepak2 mcm ni.
kalau x asyik2..aku ngadap noy..noy ngadap aku..
x lama lagi..tina n elyas pulak join..la la la~
sedar x sedar..pukul 3pm baru gerak ok..
tu pun rasa x puas lagi..
xpe..nanti lepak lagi..
ok itu aje..byeee...

10 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ya allah pipi baby farah...gebu...gigit best ni *ampun farah*

ai said... [Reply to Comments]

Ala weii!! cubbynye pipi dia!! (bukan kau, baby tu ;P) chumellllll..eeee, kalau ciom musti kenyal je isi!

shasha said... [Reply to Comments]

owhh..geram betul dgn pipi budak kecik tuh...rasa nak gomol2 je...

Musliha said... [Reply to Comments]

comelnya si baby itewww..
senang jer duduk dlm tuh tido.. comel..

Cik Pah said... [Reply to Comments]

ishh gebunyer pipi ko peej..eh.. baby farah tuh..geram tol aku..

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

sungguh cantik gambar noy yang last skali yg die pandang blakang tue..wawawaw

lily lotus said... [Reply to Comments]

chubby sungguh baby tu!

sHwEeT ByAtcH said... [Reply to Comments]

pipinya mengugat iman di sanubari.. harus digebam-gebam ini

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

hahahahahahahahahaha!

*u tau la kenapa i gelak kan*

thank u peej :D

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haha kite pun kalau makan kedai yg melampau byk sepinggan, susah nak habis. gwe xbersalahhhh

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...