Instagram : @peejburhan

bersama tina & chemott~

last monday lepak umah tina..
so dapat la jumpa chemott..
dia masih x suka aku..
gilo apo kan..
tp chemott mmg sombong pun dpd dulu..
tp tetibe die buat posing manja die..
harus cepat2 je aku snap..


:: gile gedik kan..geram je ::

:: chemott golek2 ..::
:: harus amik pic bersama..tp die x suke la..mcm biasa..makin gemuk je dia ni..berat melampau ::
:: pastu terus lari ke balcony...sambil bg pancaran kat aku lagi ::
:: aku pun bg la pancaran..tp pancaran vain la..hiahhhhhaha... ::

later kami makan kat kerisik..
sebab tina teringin nak makan siakap stim..
so kami berdua la kesana ..makan banyak2..sukee..


:: lauk2.. ::

later lepak2..sembang2..sambil tunggu hujan reda..
then balik umah tina layan dvd..
sampai la minah tu tertido..
aku pun dah ala2 ..ngantuk..
tetibe najib balik..
so aku layan tgk dvd..
x malu kan..x reti2 nak balik..haha..

aku gerak around 2ish..
sebab balik umah..siap2 nak amik noy lak kat traders..
ok tu je..byeeeeeeeee....

11 Comments:

Ceera said... [Reply to Comments]

dia masih berdendam dengan kooooooo... huhu

ciare (^_^)v said... [Reply to Comments]

comeinyeee miowwwww...=D

rs nk geget ajeee..huhu pastu nk gomol2..miahahahaha ;)

Signorina Syima said... [Reply to Comments]

chemott gemok makan apa yer?? ni bukan kucing malaysia ni, stok2 europe punya saiz dah...

shasha said... [Reply to Comments]

hooo~~..chemott semakin bulat...mesti dia bahagia dok ngan tina...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

mesti rajuk chemott tak abehs ni..hehe..makin gebus nye dia.....pipi cam pau :p

dazzledalie said... [Reply to Comments]

peej,
lawa la ko...baju ngan earring sama design.

i lap chemott.. geramm giler.

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

chemooooooooooooooottttttttttttttt i miss u!!!!!!! hahah tetibe....
eeee comeyl gilak chemott nih!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

tembamnye chemott.... sgt suka!! xD ahaha adakah chemott merajuk? kucing pun pandai merajuk skang ni eh :P

kucing oren said... [Reply to Comments]

comel betul si chemott.
macam nak gigit2 tangan dia.
geram! huhu =D

Musliha said... [Reply to Comments]

giler chomel chemott..
chomel melampau ok..
gerammm.. geget karang..

Tina Najib said... [Reply to Comments]

bagus kan aku, org dtg umah, aku bleh tertido, hehehe.. ngantuk sehhh.. alaa, u know me kan..

at least ajib ada nak layan ko, hehe.. serious, aku x sedar bila ko balik, hehe..

nanti dtg lagi ok?

muahhhh

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...