Instagram : @peejburhan

banana chocolate cake~

birthday aku hari tu mmg xde celebrate apa2..
noy ada la nak buat bbq ahad malam tu..
aku malas..sebab esoknya hari kerja kan..
plus edan ade flight malam tu..dia yg terel bab2 bbq ni..
nasib cancel..sebab ahad tu mg hujan lebat melampau kan..

so hari birthday mmg xde la makan besar ke apa ke..
jumpa ben pun x..
noy ada la ajak beli cake la apa..
tapi aku x kuasa..
tah la..tahun ni mcm xde mood je..
so mmg xde nak expect apa2..

tetiba hari rabu noy ajak beli cake..
dia kata belated birthday cake...
wah..best je kan..
padahal sebab dia dah lama mengidam nak makan banana choc..cittt..

:: amik feeling macam cake birthday aku la konon..tgk la tu..kosong je..noy cakap nak tulis ke x..aku cakap xnak je..punya la xde mood..haha ::
:: gila gedik..pose macam nak potong cake pengantin lak ::
:: sedapppppppppp...banyak pisang ::

tapi sekarang aku mengidam cake macademia white chocolate tu..
sejak tgk kat blog wani..
mmg itu je la aku tuju..sedapp..me loike.. ;)

ini adalah entry yg ala2 ikhlas x ikhlas je nak update..haha..

7 Comments:

<< s| teD| yanG GOmuK >> said... [Reply to Comments]

hepi belated besdey peeja...

shasha said... [Reply to Comments]

hheeheh...tak suka chocolate banana...suka chocolate cheese lagi...heheh

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

chocolate banana memang heaven!

peej said... [Reply to Comments]

tedi,
thanks..


shasha,
yeah??ada ke kat secret recipe??


liza,
noy la yang nak ni...
tapi ok la..sedap aje..part pisang tu la..

Musliha said... [Reply to Comments]

aiyoooo.. kek ceklat plak..
sedapnyaaaaaaaaaaa..

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

dan ko telah mbuat ku mengidam juaaa.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

huihgh...leleh air lioq...nasib kat melawati dah ada secret recipe :D

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...