Instagram : @peejburhan

aura kanak-kanak~

lupa lak nak masukkan pic ni..
masa balik dpd wedding kak reen tu..
kawan PG n anak2 dia ada rumah..
tgh aku dok santai2 tu..
elok lak anak dia datang dok atas riba aku ok..
terkejut mak nok..

ok la..bg korang mesti biasa je kan..
bg aku luar biasa ok..
sebab selalu budak kecik mesti takut ngan aku..
maybe rupa aku dah macam raksasa gorgon kot..
semua mesti lari..
paling keji..siap menangis2 macam nampak hantu..
sepak laju2 baru tau..

x bagus kan..elok je aku hisap rokok di situ..haha..
tapi bukan salah aku ok..
elok aku hisap rokok..dia dtg kat aku..abis macam mano..

sapa yg dah lama baca blog aku ni tau la..
aku ngan budak kecik mmg x reti la..
kau tgk la mcm mana keras aku tu..
serious aku x reti ok..

senyum pun semacam je..keras...heheh..
paling x boleh blah bile danial ni berebut2 ngan adik dia nak duduk kat aku..
huish x reti mek nok..
xpe..nanti kalau ada anak buah ke apa reti la aku kot..
anak buah???bilakah??gila lambat lagi..

ok tu je nak tunjuk sebenarnye..heheh..
byeeeee..

20 Comments:

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

hahahaha.....ok je tuh....wpun nmpk kaku;)

Anonymous said... [Reply to Comments]

selalu org smoking kurus ko? montel ahaks!

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

eleeeeeeeeeeeee ade je jantan jantan di luar sana isap rokok lagi gemok...
aku sepak lelaju anon ni kang...

aku plak emo...
hahaha pantang betul la aku org sibuk nak komen size badan org...
ntah ntah si anon ni lubang idung tertutup sebelah kot... tu yg dengki kan org len...

tgk... aku dah lupe nak komen ape...

ni namanye Aura anon....

Tijah said... [Reply to Comments]

wah!!! ciri2 keomak'an tu dah ado dah tu. kipapdegudwerk nok!

Che Sue said... [Reply to Comments]

hahaha..budak tu pun cahntekk je landing badan kat teks pija..dia kata ada kusyen..hik hik hik...*lariikkk!*

ai said... [Reply to Comments]

alahhhh..dowang berebut nk duk kat kaki kau tu bukannye apa. Sbb lagi empuk dari sopa umah kau. sedappppp je buntuit dowang landing..muahahahaha ;P

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

dunloppillow katanya. harus lah berebut. I'm cori!!peace!

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

aku rse tu petanda bahwesenye ko bkl bkahwin x? jeng jeng jeng...

Hana-Ni-Mo-Nai2 said... [Reply to Comments]

skill keibuan ko dah di upgrade la peeja
ahaksss

Ceera said... [Reply to Comments]

hahahahaha

aku memang terkojuit ok tengok tetiba ada budak duk sebelah ko tu..

sila lembutkan skit cara senyuman anda, hehe

Musliha said... [Reply to Comments]

haha.. kaku giler..
ce try peluk2 dia skit.. ekekeke..

shasha said... [Reply to Comments]

hahahha...aku tahu kenapa dorang berebut peej..sebab sedap wooo landing kat "dunlop pillow itu"..kekekkeek...

Tina Najib said... [Reply to Comments]

peej,

terkejut aku tgk gambar ni.. sbb knowing u, aku tau ko mmg tak reti lyn budak2.. mcm aku la.. ati and noy yg suka budak2.. hehe..

yg anon ni plak, tetiba nak ckp psl size badan.. physical bits jangan la dikomen-komen.. diam sudah!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

comei je muka pija walaupun keras..hehe...adala tu budak kecik berkenan tu..hehe

peej said... [Reply to Comments]

suezensuzana,
mmg kaku pun ok..
aku x tau nak bg reaksi mcm mana..


anon,
lain kali banyakkan membaca..tu semua mitos je..konon kalau smoke boleh kurus..
tp yg aku perasan la..kalau berhenti smoke mmg akan by makan la..badan naik..kalau aku benti lg gedabak kot aku ni..


lil^red799,
haha kau..tetibe aura anon..ada2 je tau...biarkan org nak cakap apa..aku x kisah..cuma selalu yg komen lebih ni mesti anonymous kan..

peej said... [Reply to Comments]

tijah,
xdo maknonyo kak..x roti den nak melayan.. *cea mcm poyo2 je nak cakap nogori kan..haha


che sue,
beruntung..empuk aku ni..


ai,
harus nok..ben la org yg paling beruntung kan..wah tetibe..

peej said... [Reply to Comments]

my spirit fingers,
xpe..dunlop pillow mahal..wah tetiba..


beautiful disaster,
apa kene mengena ini..jauh lg weyh..


hana,
mmg x la kot..keras semacam je tu..

peej said... [Reply to Comments]

ceera,
haha..kau boleh la kot..anak buah kau ramai..aku ni mana la ada..so aku mmg x reti ok..


musliha,
x reti ok..ngan ben pun aku x reti..e eh..apesal lak nama ben masuk ni..gataii..


shasha,
mmg sedap..di sukai ramai..

peej said... [Reply to Comments]

tina,
tu la..aku lg terkejut ok..
abaikan saja anon tu..janji dia bahagia..


darling8tabby,
serious x reti kak..x tau nak buat apa..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

maksudnya secara semulajadi ko adalah magnet kanak2! lolx :P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...