Instagram : @peejburhan

audition~

[STICKY MODE ]

ok ni aku tolong cousin aku..izza..
sedara..tolong ada makna ok..
sile la belanja aku makan ke apa..
wah nak makan je kan..

ok ni rancangan baru dia..
untuk tv 9 x silap aku..
aku pun x tau sgt..aku ikut apa yg dia bg je la..
rancangan nyanyi...
here r the details..

rancangan baru kot..
rancangan oo la la..
rancangan menyanyi..terbuka utk yg berumur 10-16 tahun je...
so sapa2 yg lebih tu jangan kecewa...
korang boleh masuk gak la..
sebab budak umur 10-16 tu kene berpasangan ngan ahli keluarga /sedara..
so kalau korang rasa suara korang sedap..tapi suara anak korang x berapa sedap..
sile la asah bakat dia..
ada lg seminggu ni..haha..sempat kot...
haha..gile keji..sebenarnye mak bapak yg gile glams..dok paksa2 anak kan.. ;p

so details ada kat atas tu..
kat mana..pukul berapa n berapa hari bulan..
n jangan lupa bawak gambar berukuran passport ye..
n jugak minus one lagu yg korang nak nyanyi tu...
ok la..tu je..
tata..selamat ber-uji bakat je nok..

5 Comments:

greenieycactus said... [Reply to Comments]

haha banyaknye reality show!!oiam af starz lg la ape lagi pasni..tapi sounds interesting lah..hiii

initrahartini said... [Reply to Comments]

menariksss..nanti sy promote jgk!!

ihatecomicsans said... [Reply to Comments]

beb tenx!ko mmg best dow.mmg terbaekkk..hahaha.terima kaseh TUHAN dapat kazen pija namanya.hee.bagus,sekali tgk je lu dah faham konsep oo la la.caya lah.nnt gue banje lu makan ok.lalalalla~

peej said... [Reply to Comments]

greenieycactus,
ni utk budak2 kot..aku pun x sure reality show ke game show ni..


initrahatini,
wah..bagus2..


izza,
kau suka over n dramatic lebih kan..nway..reti2 belanja aku makan nanti ok..

green apple said... [Reply to Comments]

tu la sebenarnya, ni nak cungkil bakat anak ke, maknya?

tapi tak sabar aku nak tgk mesti ada mak-mak yang over kat sini.

seb baik anak aku baca ABC pun tak lulus lagi, kalau tak konfem aku la mak yang over itu.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...