Instagram : @peejburhan

apa kejadah blogger ni~

apesal dah berapa kali..
aku buat auto publish..
tapi x keluar ok entry2 tu..
macam hari ni la..
aku dah set entry wedding tu pukul 10.30 am ke apa..
aku tgk elok je lagi die dok tercongok..schedule..

huish..sakit hati betul..
punya la gigih..
tapi bile jadi mcm ni..
so nampak la macam aku pemalas update..

apa2 la..
maknanya aku akan update manually la jap lagi..
ada lagi 1 entry..patut keluar pukul 2..
tp xpe..jap2 lg la aku publish..

8 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

peej..aku pun kena gak...sampai kena click publish sendiri..takde makna le set auto publish...kan kan??

atty's said... [Reply to Comments]

ktynya blog lak..problem..seprh org takleh view pakai IE.tak tau nak buat camner dah..

time utk blog tu peej dah setup ke blom

darling8tabby said... [Reply to Comments]

blogspot tengah ting tong la tu kan...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

dah lebih pukul 2 da agaknye skang. kene rejam blogspot ni. 2-3hari ni mcm bengongness je. sakit hati betul.

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

peeja.....
aku juge semakin malas...
cemana ntah nih
hayyohhh

ooo aku tak balas lg soalan ko
sorry la ye peeja...
aku mcm ko gak nih..
ingat ingat ade soalan..lepastu kalau tak balas on teh spot... mula la aku dah ter merewang ke mana mana...

aku amik lady bird tu dulu dekat blogmenjerit.com. tp aru ni aku tgk korek korek blog tu mcm dah ntah ape ape je... but just incase nonoy rajin nak korek korek..sile la... i cudnt remember la burung ade ke tak...lg satu kalau tak salah aku pyzam (yg adelayout untuk friendster tuh, ade icon icon tuh...) rasanye kat situ pon ade... ko try gugel pyzam yeh...

sorry kalotak membantu
sorry jugak dekat ko n nonoy sbb lambat reply..

Tijah said... [Reply to Comments]

internet connection mmg sucks niari bukan blogger je ek???

peej said... [Reply to Comments]

shasha,
a ah..tensii i tau..


atty's,
ye ke..pija pernah kene mcm tu jugak..mesti ada sumthing akak post..keluar coding..xleh view pakai IE...lepas pija dah betul2 kan coding.,baru ok balik..


darling8tabby,
a ah..sama la..semua la..facebook lg mcm harem..

peej said... [Reply to Comments]

wani,
tu la pasal..tp lain2 pun lembab jugak..buhsan je..


lil^red799,
wah panjang lebar penerangan kau..
noy dah try..tp x menjadi..x reti kot..aku x tgk lg..nanti2 la..


tijah,
betul la tu..facebook lg tah apa2..dah nak dekat sebulan lembab nak mati..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...