Instagram : @peejburhan

ai-cu...kot~

petang isnin lepas..tgh seronok aku layan main game..
ice call cakap nak ajak minum2..
dia n huda off..baru lepas settlekan pasal loan rumah la apa la..
bagus dorang ni..muda belia dah beli umah..semi-d lagi..
sangat la tersusun..

dia kata lg sejam sampai..
sekali after 10 minutes..aku text la cakap..if dah kat jln ampang bg tau..
baru aku naik siap2 ke apa..
sekali dah sampai jelatek pun..hoih..
terpaksa aku bergegas siap2 tau..

buhsan asyik lepak nz je..
makan kami lepak area baru kat wangsa maju tu..
mencarik2 tempat lepak..sebab aku bukan la biasa kan..
so kami ke ai-cu..ok aku x sure apa..
kopitiam kot..tah la..
tapi suka la tempat dia..mcm syok n lawa la pulak..


lepak2 petang sambil boleh order cekodok ikan bilis la..
pisang goreng ada...rojak buah ada..
kami order cekodok ikan bilis sampai 2..n rojak buah..
cekodok tu best..rojak buah tu biasa2 aje..
owh..tp air bandung cincau dia sedap..suka..
second round aku order..habis lak cincau..keji tau..
so order bandung je..sebab buruk lantak..
aku korek2 concau dpd gelas 1st td..bg masuk dlm air bandung tu..hihi..


boleh lah lepak2 lagi lepas ni..best tempat dia..
huish..aku xde idea nak buat penutup la..
mood tah apa2 aje ni..
ala bukan apa..moood malas lebih..
ok la..chiow...

4 Comments:

ai said... [Reply to Comments]

oooo..ni kopitiam aku yg punye!! :P

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

ader satu kedai kat wangsa maju tuh steambot buffet, kedai kak eita, pun best jugak...byk makanan..:)

Musliha said... [Reply to Comments]

seb baik xde pic makan2..
tak kalu kebulur ptg2 ni.. miahaha..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ai cu ni yg kat sebelah kedai makan amy search tu kan..hubby akak ada cakap..cokodok dia sedap..akak pun nak try la nanti..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...