Instagram : @peejburhan

wendy's~

khamis malam tu noy paksa2 aku keluar..
nak carik power cable utk laptop..rosak lak..
aku mmg x kuasa la nak pergi..gile ngantuk..
tp ugut2 dow minah tu..bencikk...
so nak xnak ikut je la..

memula mencari area wangsa maju..
xdak..if nak dorang order..tp 1 week baru dapat..
ish x kuasa la nak tggu lama2..
baik pergi low yatt je kan...

so ke Jj au2 lak..
sebab hari tu perasan ade kedai computer gak..
ade la yg mcm semua brand boleh pakai..
tapi sampai rm200++..gilo apo..x kuasa la kan..
n kedai tu pun cakap if nak..dorang order..
so x jadi la beli..

edan adalah lapar..
sebab baru balik flight..
so ajak makan..
kite org decide nak makan kat wendy's..
aku x pernah try lagi..so ok je la..

aku dah kenyang sebenarnye..
tp teringin nak rasa chilli cheese baked potato tu.
mcm menarik je kan..


:: my chilli cheese baked potato - edan's souble cheese burger kot..tah la.. - noy's brocolli cheese baked potato ::

ok la..xde la sedap mana..
kuah die tu sedap la..
rasa macam lasagna sikit...
ok la..boleh la makan..
tp utk buat kau termimpi2 nak pergi lg ke apa xde la..
tp burger die sedap..aku rasa sikit..
n sos cili die jugak sedap..cicah french fries tu..nyum..

:; kesian je muka edan kepenatan..dtg jugak layan noy..nay keji ok..kalau boleh hari2 nak jumpa..gilo ::
:: apsal over sgt kau ni nyah?? maybe nak tunjuk fries tu sedap cicah sos tu kot.. ::
:: chocolate fudge frosty..& vanilla bean frosty ::

sedappppp..
aku punya la lama mengidam nak shake ok..
mc d memanjang xde je..
pernah sampai aku sound..if xde jgn la tepek pic kan..bg aku terliur je..
sekali kat sini ada..owh indahnya..me loike..

:: agaknya noy masih lapar..so die nak makan edan pulak..::

lepas tu lepak2 hisap rokok kejap kat park die tu..
snap2...


:: kening aku tu dah tahap gaban dah tu..gile la malas nak cabut weyh..hmphhh...susah2 pergi threading je kan..tp aku x berapa suka la hasilnya...tgk la mcm mana ::



ok itu aje...
buhbye peopleee..

6 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

ramai org kata chili cheese baked potato dia sedap...tak best ka peej??..yg brocolli tu nampak cam best je...aku ingat ari ni nak singgah wendy's try laa...

Signorina Syima said... [Reply to Comments]

noy dah macam vampire dalam citer underworld dah...

akak drama said... [Reply to Comments]

Waah.. dugaaaaan... nampak choc fudge frosty Wendy's itewww. Akak ingat lagi jaman2 sekolah dulu, peberet tu.

Dahlah tengah diet makan buah ngan sayur je skang ni... :((

Musliha said... [Reply to Comments]

entry kamu kalu bab makan2 mesti leleh air lior.. haha..

nasaoji said... [Reply to Comments]

WENDY's..ala..lame tul tingin nak p makn kat ctu, tp, tak rajin nak menapak kat IOI lak..mujur peej update kesedapan dan ketidkasedapan maknn d itu WENDY's...toche..toche...

tgk gambo pun jd..:)

darling8tabby said... [Reply to Comments]

dulu2 wendys ni ada bubur tau..yg bubur nasik tu..dia punye side dish dia punye la banyak..macam2 ada... dia bagi bubur nasik kosong tu..then punye side dish tu bole refil sukatik.com....it was way back 90's la...lama gak wendy takde..ni baru bukak balik..but sadly no more bubur...haihhh

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...