Instagram : @peejburhan

vangga i tau~

semalam bukak blog hanis zalikha...
sapa x tau blog tu kan..
very the glamour...

tgh2 baca..
noy sibuk nak tgk2 pic..
pastu nak tunjuk la profile hanis..
tetibe nampak ini...


click utk larger view...
kalau x nampak gak..
ni aku kasi focus....



wah ade personal note lagi..
n hanis..
ini membuktikan saya baca.. ;)

ye die mmg sangat comel n menggeramkan..
ok cakap pasal chemott..
i've made my decision..
setelah bincang ngan noy..
aku rasa korang pun dah dapat agak kot kat siapa aku nak bg..

of coz la aku bg kat tina... ;p
kalau x mmg sorang dah terpilih..
tp bila tina ckp die nak je..
terus bg die je la..
so jgn marah aku..
marah tina..sebab die pun sibuk nak chemott..huhu....

aku pun x terpikir nak tanya die..
ye la..sebab die preggie kan..
takut la susahkan die kan..
die pun x tau lg ni..
aku x bg tau lg...
kire ni official announcement jugak la kan..

why aku pilih die?
1st sebab aku kawan ngan die la kan..duhhhhhhh...
senang if aku nak melawat chemott ke apa..
aku tau mcm mana die sayang kucing semua..
die jenis sangggup berhabis thousands utk kucing if sakit ke apa....
bg stray cat makan la..
even if kesian sgt..die jenis sanggup kutip kucing ..then bela..

so aku tau die akan sayang chemott la..
plus die kan baru je kematian bubu n spot..kucing die..
so ok sgt la...
sorry la nok..aku x terpikir kau..sbb ingat kau nak kitten ke apa..

kau yg nak bela ke??
kau nak bg mak kau bela??
sebab chemott suka jalan2 la..
plus kang kalau bela kat umah kau..
ade yg chemott jadi superman lak..

ok la..so kepada sesiapa yg ari tu mintak..
sorry mengecewakan korang ke apa yea.. "i'm corry"
tp terima kasih la...sebab ramai jugak yg nak chemott,,
menunjukkan ramai yg sayang chemott.. ;)
apa2 pun..aku rasa ni yg terbaik la..

n to hanis zalikha..
terima kasih sebab bg i kembang2 buntuit n teteks semalam ;)
very the vangga...

9 Comments:

ai said... [Reply to Comments]

tina yg dpt chemot..pasni kene jaga ramai baby le si tina tu ;P

giler arr..apa lagi yg kau nk kembangkan tu peej? dah cukup dah..keh keh (tp kalau aku yg si hanis buat camtu mau aku paste banyak kali kt sini. kalu takpon, aku tepek kat side belog aku tu..ngeh ngeh)

peej said... [Reply to Comments]

ai,
haha tu la kan..vangga ok...
kalau kembang lg mesti scary kan...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

wahah kite tumpang vangga dgn ko kerana melinkkan korang ekeke :PP btw, sgt hepi da tau yg chemott akan ada tuan yg best xD

Ceera said... [Reply to Comments]

ok la kalau ko bagi tina..senang skit hati aku... hehehe

peej said... [Reply to Comments]

wani,
ye la tu..kau yg kenalkan kat aku blog hanis.. :)


ceera,
tu la kan..hati aku pun senang jugak.. :)

Tina Najib said... [Reply to Comments]

makcik,

malam ni aku tido umah mak aku lg..esok sesudah subuh aku gi collect chemott, woohooooo... sukanyaaa!!!!!!!!!

i love yewwwwww...

u dun worry, akan ku jaga chemott elok-elok..u know me aite? :)

Tny said... [Reply to Comments]

Haaa.. at last!!! Jumpa jugak ko owner baru utk Chemott.. Baguslah Tina yang dpt =) Ko & Noy, gerenti boleh melawat bebila suka...

shasha said... [Reply to Comments]

oohh..akhirnya tina yg akan jadi mak chemott..anyway...chemott will be in good hand...semoga chemott bertambah bulat...ahakss..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ohh..officially...chemott dengan tina ye...lama akak tak baca blog.ketinggalan ketapi dah ni..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...