Instagram : @peejburhan

sedap tp sedikit ngeri~

few days ago pergi makan..
kononnya sedap makan kat situ..
somewhere kat jalan ipoh..
menu istimewa adalah kari kaki ayam, siput sedut & ade ikan bakar..

so kami order ini...

:: petai - kari kaki ayam - siput sedut - ikan kembung & cencaru bakar ::

semua sedap melampau...
cuma tang kaki ayam sedikit ngeri...
sebab die mcm x potong betul..
kaki tu nampak panjang je..gile ngeri..
tp sedap punya pasal..agak ngeri la..tp telan je jugak..


satu lg agak ngeri ialah..
tempat tu dekat ngan kelab dangdut ke apa..
so bayangkan kalau ade 10 meja lain2 kat situ..
semua meja ialah seorang perempuan muda..n lelaki lak semua middle age..
ish...pelik2 je la...
paling x boleh bla..aku nak sembang ngan noy jadi distracted bile meja belakang noy..lelaki tua di situ asyik bg senyuman manis je kat aku..sumpah scary..


mmg la sedap..tp agak scary la tempat die..
elok pergi if ade lelaki la..
kalau semua perempuan confirm x selesa...
tu je..

sorry malas gile..
kire janji update gitu..
pic pun aku stitch je banyak2..senang..
gile pemalas kan..caption pun malas je nak type..;p

ok la..byeeeeeeeeee...

7 Comments:

hOOdedLicIOUS said... [Reply to Comments]

uish..peeja..laki tu senyum2 ngan ko..menakotkan..kalau muda belia hansem tak pe la kan..hua hua hua..kalau dah agak nak kerepok lite2 tu memang scary la..

ai said... [Reply to Comments]

scary melampau bila kau tayang menu2 yg bikin sentap tekak aku ni!! ade pulak memalam menu camtu ye? menetek-netek air liur aku ni weiii..

~aku rasa tokey kedai tu buang kuku je kot kat tangan ayam tu! (anak aku panggil tangan..:P)

shasha said... [Reply to Comments]

huh...scary..padahal kamu dtg ngan mak ayah kamu peej...bole dia usha2 ek...berani berani..

sherrina said... [Reply to Comments]

org tu nak ajak kamu bergelek seround-dua kot, Peeja....hehehe

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kalau sedap tp ngeri camtu, lenkali ko datang tapau je :P weh! kite tengah lapar ni, ko pulak hidangkan gmbr2 ikan bakar... wackttttt

Musliha said... [Reply to Comments]

kari kaki ayam.. sedapnya..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ye...kari kaki ayam tu mmg nampak scarry...tapi sedap ke dek? so far belum cuba lagi ni

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...