Instagram : @peejburhan

sambungan entry tadi~

lepas lepak tu....
kite org ke arah perfume2 pulak..
pilih2..dan dapat beli..
cuma lebih sikit la dpd budget..
tp xpe..puas hati..
then dapat voucher rm40..
so sementara noy n edan naik atas nak claim..
kite org dok tepi...
ye la..leceh la..xde lift kan..kite org kat parkson..
in nak tukar2 tingkat..kene keluar semua..penat weyh..


mama kan jenis tersusun..
die siap bawak ok list die..
ade budget semua..
lepas je beli barang2..die akan tulis la kar bahagian remark..
pic atas tu die tgh nak tulis harga perfume set die..

later..kite org decide nak abiskan voucher tu time tu jugak.
ye la..bile lak nak dtg lg..
so ade masa tu gune je la..
mama nak beli kasut utk die..
nak cantik2..utk nak menghantar rombongan nanti kan..
over tau..mak sapa la ni...

kan tgh sale melampau..
so banyak yg berkenan sama ade dah abis size..or color yg nak dah xde..
mmg payah gile la..
dorang la melayan..
aku dok je bersantai...

:: saje gedik snap kasut n jeans baru,.hhuhuu ::

serious lama gile carik kasut utk mama..
ade dekat sejam kot.
aku yg menunggu pun penat ok..
mama ni cerewet..
tggi xmo..ok la..tu logic..sebab mama kan x berapa stabil..ala2 penguin je jalan..
kalau tggi..ade kang yg tergolek lak..
xmo yg ade batu la..batu cepat tercabut...

lepas tu carik la..
nasib dapat...
itu pun setelah aku bebel2...
ye la..pilih je la apa2 kan..
aku ni kesabaran kurang sikit..
noy la layan..nasib ada...

lepas tu gerak..
dah la tekak haus melampau..
so meyinggah la ke a&w..
minum float..owh sangat indah..


:: noy muka macam marah je..mama lak mcm muka sakit beno..padahal kerjanya dok atas kerusi je kan ::
:: kami adalah gembira dapat minum float ::
::lepas dapat minum tetibe mama ceria ::
:: again pic kami ::


:: daripada minum je..jadi over..kite org order waffle n onion ring pulak..sedap ::

end up kul 10pm baru settle..
dah la park kat area lift isetan..
dah tutup..berpusing gak la carik mcm mana nak turun parking..
ye la..
mama kan pakai wheel chair..so leceh la..
so turun je memana lift..
pastu round the world la kat parking tu..
dah la aku ni jenis hafal mana aku keluar je..
meaning..if naik lift..aku akan tgk kat kedai mana aku turun..
ni bile dah tukar..mmg x tau la mana nak carik..
nasib mama tau..die kata..kite parking kat 8A..
huhu ..bagus..

lepas balik tu harus terus pengasn..
terbongkang tido..
gile penat ok..

9 Comments:

Che Sue said... [Reply to Comments]

huhuhu!! jeless nyer A&W float!!

~Iza~ said... [Reply to Comments]

Peej, i'm ur SR..dari dulu nak bgtau ur mom sangat cantik....sweet jer dia..hopefully mak u cepat2 sembuh..

Musliha said... [Reply to Comments]

tersusun je makcik..
kita suka gituh.. kemas..

ai said... [Reply to Comments]

aku pon cam mama kau gak..suka nk list2 pastu siap buat coloum remark lagik. org2 cam kami ni mmg detail ok. sangat bagus! ;P

tp bab parking aku cam kau lak. kalau turun pakai lift lain kompom aku tak jumpa kete tukun aku tu! uh!

nasaoji said... [Reply to Comments]

peej, muka mama peej cam muke peej kan??...tui tak?..kan?..lawo...comei jer...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

klcc eh dek...akak cam pija la..takde de nak ingat2 floor mana...tapi lepas sesat barat tak jumpa floor...terus ingat floor mana parking terus...serikkk...

shasha said... [Reply to Comments]

waaahhh~~..shopping sakan...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite nak pergi beli barang buat list jugak.. tapi bukan sebab kite ni org yg tersusun, tp kerana kite pelupa! ahaha :PP

Ceera said... [Reply to Comments]

rambut noy dah sebati dengan muka dia.. so sangat cantikkkkkkkkkk.. suke tengok..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...