Instagram : @peejburhan

perlu ke??~

semalam tido pukul 4ish..layan dvd..
tp ni pukul 7ish am dah terjaga..
sebab kene gigit nyamuk kat kaki byk gile..keji..
terus lepas tu x leh nak tido..hishh...

so kasi online la..main2 game semua..
tgk nak main pet society...
tetibe ternampak iklan ni..
alaaa..kan kat facebook selalu ade iklan kat belah kanan tu..
tapi iklan mcm ni..perlu ke???



tetibe last tu siap ade 'sayang abang!'..
siap tanda seru lagi..sikit punya over..
xde la..kot ye pun nak iklan agak2 la kan..
pagi2 dah cemarkan otak aku tau..

p/s : perempuan terpancut??scary kan..wtf la weyh~

10 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

grossnya iklan! pagi2 buta weyy. hilang selera makan kan. lolx

ai said... [Reply to Comments]

TAK PERLU!!!!

Aku cukup hangin ngan iklan2 camni tau. Buat malu ngan bangsa lain sbb biasa iklan ni mmg tuju + dibuat oleh org melayu kita sendiri gak! Nampak sgt cam giler sex. Cilaka tul!

Gilo!

~aku x yah benda2 ni pon len 2/3 round ape! kahhhhhhhhhhhhhhhhh

Che Sue said... [Reply to Comments]

thats called squirting..(uish mcm mana aku tau ni?? hahaha! syyyhh!)

memalukan aa iklan gini..org melayu skang dok aa nk tiru omputih..men elok2 ikut sunnah takley ke? haiiyo!

peej said... [Reply to Comments]

wani,
kan..aku suka je bab2 ni..ngeh..
cuma cara ayat2 die tu aku agak ngeri..


ai,
wah 2-3 round..hebat..miahahah...


che sue,
ok jgn bg aku ngeri lg boleh x..aku rasa perempuan yg squirting adalah ngeri.. uwekk-uwekk

shasha said... [Reply to Comments]

hahahaha...aku rasa ramai je yg click iklan tu peej...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

gila 18sx punye iklan kan..kadang2 over pun ada kan..heheh

Musliha said... [Reply to Comments]

wakakakakak..
no komen.. over..

Tina Najib said... [Reply to Comments]

tang sayang abang tu mmg over okkk... sepak kanggg.. heheh

peej said... [Reply to Comments]

shasha,
ye ke??psycho ok


darling8tabby,
tu la pasal..mcm over ok..siap sayang abang..gile apa kan..


musliha,
haha..xpe..budak kecik pergi main jauh2.. :)


tina,
tu la kan..tapi cuba kau cakap kat ajib..mana tau die suke ke..hiahahahahah

Anonymous said... [Reply to Comments]

tu le, anak2 aku slalu lepak2 main pet society kat situ, asal iklan tu kuar, aku kena le refresh...hangin je budak2 tu

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...