Instagram : @peejburhan

nyum-nyum~

last tuesday pergi low yatt..
memula malas nak ikut..
tp umah dtg tetamu yg aku x berapa nak gemar..
so malas aku..baik aku keluar je kan..
so ikut la noy n edan..
nak carik adapter utk laptop tu..

bagus la low yatt tu..semua ada..
senang je nak carik apa2..
i love low yatt...haha tetibe..

nway..lepas beli tu..
xkan nak balik je kan..
harus la menyinggah beli something..
aku haruslah beli cinnabon..syedapppp...
aku mmg la memula x suke kan..
ye la..kulit kayu manis..horror je kan..
tp kawan aku makan..die bg rasa..terus jatuh chentaa ok..
dulu klcc ade..ni dah xde..so low yatt je aku tau ade..
so harus beli..sebab tamak..aku beli sekali 2 ketul..huhu..


:: ye aku tamak ::

elok je aku beli..
noy beli big apple..keji ok..
kalau aku tau..aku beli seketul ajo..
tp apa2 la yea..aku bole je makan semua..hihiihi..

:: suke..suke..paling stone ialah duren-duren itu.. ::

kami jugak x sabar2..
maka dalam kereta jugak kami bedal itu semua..la la la~


:: nyum..nyum...sedapnye...sile la rasa..dah rasa baru tau kesedapannyer ::
:: nak makan pun x senang..sepuluh kali la noy suruh amik pic..dah la die minah gigil..asyik la pic gegar2..mcm pic kiri tu ::
:; kelakar pulak pic ni..noy mcm teleng..kepala aku mcm panjang je leher teleng ke tepi..nak masuk gambar punya pasal ::

:: noy bengong..aku nak bg edan makan pun die paksa2 amik gambar ::

tu je nak cerite..
aku masih mood malas nak cerite panjang..
ok byeeeeeeeeeeeeee...

14 Comments:

Ceera said... [Reply to Comments]

aku sampai skang tak suka cinnabon tu... tapi akan datang tak tahu la plak.. =P

Tina Najib said... [Reply to Comments]

peej,

aku dr dulu suka cinnabon..yg original flavor tu, nyum nyum...

weyhh, ko gi mana? td comp aku hang.. bila login balik ko dh bisu je.. awat?

puterikurekure said... [Reply to Comments]

uish. tak penah rasa cinnabon.
tapi bila pija amek gambar cinnabon tu dah terbelah, nampak sedap plak.
mana la nak dapat kat perak ni.

huhuhu.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

pernah tak try yg cheese flavor..yg tu pun layan gak...

shasha said... [Reply to Comments]

cinnabon??..tak penah rasa...nak cuba la pasnih...

Musliha said... [Reply to Comments]

cinnabon? macam pelik2.. hiksss..

lily lotus said... [Reply to Comments]

melantak abes..hehe..apepun enjoylah kan

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haha tol2, low yat tu la pusat segala gadget xDD and digital mall kat ss14 pun sm. kalau malas pergi low yat, kite pergi digital mall je xD

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

leher kepala kora

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

I HATE YOU PEEEEEEEJJAAAAAAAAA!!! hahahhaha aku suke gile cinabontot tu hokey
lelahi blueberry n cheese...
OMG!!!! heavennnnnnnnnnnnnnnnn

peej said... [Reply to Comments]

ceera,
sedap ok..aku suka..


tina,
aku pun selalu makan yg original..x pernah lg try yg lain..


puterikurekure,
tu la kan..kat kl ni pun payah je nak dpt..

peej said... [Reply to Comments]

darling8tabby,
x pernah la..xpe..next time akan try..


shasha,
harus..try la..x tau la tekak kau mcm mana..tp tekak aku rasa mcm sedap gile je.. ;)


musliha,
sedappp..belum cuba belum tau..

peej said... [Reply to Comments]

lily lotus,
harus..see the body la kan..


wani,
a ah...tp aku umah area sini..so x kuasa nak ke digital mall pulak kan..


my spirit finger,
haha..x suke..kau suke kan comment pelik2..

peej said... [Reply to Comments]

lilred,
hello..aku kalau tgk blog kau masak2 pun mcm nak nangis je ok..lazat bebenor..
aku x pernah try blurberry tu..akan aku try nanti..hihi...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...