Instagram : @peejburhan

nak letak tajuk apa ni..xde idea??~

last flight, noy ada belikan me n mama lace....
n dia punya sekali la..
so malas nak simpan lama2..
maka kami pergi mencari lining utk lace itu..

pergi gulati's kat wangsa maju sahaja..


suka gila aku dia bukak kat sini..
sebab sangat la senang..
ni kawasan shop lot baru kan..
belum banyak kedai2 bukak...so mmg senang la parking semua..
bayangkan if kena pergi all the way kat jalan tar semua tu..
mmg pengsan la kan..
mmg la kat area ampang point pun ada..
tp situ parking payah...
n carrefour ada nagoya..tapi jadi kerja nak masuk semua kan..
so dah ada sini mmg senang la..

:: sudah settle..lipat2 ::

:: kene la ada muka tuan blog ;) ::

later ke kedai electric..
beli few stuff...x amik pic..malas..
balik je umah tgk abg jeff dtg jual dvd..
pilih2..layan 2-3 cerita..
by the time pukul 2ish am tu..kami adalah lapar..
x tau nak makan kat mana..
ye la..mostly kedai2 tomyam pun tutup dah kot..
n malas nak pergi jauh sgt..maka kami ke mc d sahaja..

hati berbunga2 je bila dapat tau semua ada lagi..
sebab mc d setiawangsa ni by 2 am..yg ade semua ayam je..
kira..chicken mc nugget, mc chicken, chicken mc duluxe ke..
tp kali ni semua ada..wah sukaaaaa....

:: aku pun x tau apa motif aku amik pic mcm ni..sila jgn tanya ::

lepas tu noy amik hp aku..
die nak amik pic ngan edan..
dah la nak amik pic berduaan je..
keji xmo ajak aku tau..
so dgn x malu lg riang..aku menyelit..dgn harapan muka aku masuk..
lepas snap..noy tgk je pic tu..terus sakit jiwa die..
kerana..aku berjaya meng-enter frame..

:: ngeh..ngeh..ngeh..lihatlah betapa riang nye muka aku sebab dpt menyelit..tp in a way..sebab aku gembira dpt makan mc d la.. ;p ::

:: see...contoh x baik..pagi2 buta makan fast food..huhu.. ::


:: ini burger ..edan yg punya...bukan ahmad albab..tapi edan yg punya..muahahahahah ::

ade cerite kelakar di sebalik burger ni..
time tgh order kat screen tu kan...
perkara berikut berlaku...

mc d : ye ada apa2 tambahan lain..??
noy : cok nak makan apa??
edan : semua ada yea??
mc d : ada..kecuali ayam goreng..
edan : kalau mcm tu..bg saya Big N' Nasty..

tetibe aku mcm rasa ade seuatu yg x kena..
so aku try la baca menu kat papan tu..
dgn x pakai spec aku adjust mata aku nak baca..
terus rasa nak gelak..

me : big n tasty la...hahahhaha..
edan : eyh silap..big n tasty..
mc d : ok..big n tasty..
noy : u kenapa..??apa nasty2??
edan : tersilap sayang..
noy : ..mana boleh silap...u terbayang apa tetibe nasty..
edan : i x perasan la..silap baca..
me : big n nasty??? aku la tu huhuhuhu....aku big..n aku nasty..hiahahah..
noy : buduh...
me : mcm video.." owh girl..u nasty"
noy : hahahaha...
edan : hahahhaha...
noy : apasal u gelak??u jangan nak gelak2..u tau ke video apa??
edan : video apa eyh..x tau..
noy : sebab tu aku x suke die pija..licik die ni..

noy mmg gile..
die suka lebih2..
kadang2 bukan salah edan pun die akan over..
noy si penjealous n pemarah..
tapi apa2 pun mmg lawak la kan..
tetibe big n nasty..miahahahahha...

:: owh aku makan prosperity beef burger ::

sukanya n berbunga nye hati bile ade lg..
aku ingat x sempat makan..
sekali ade..indah..
mcm nak makan lagi la..ade ke??

15 Comments:

chics said... [Reply to Comments]

Hahahha big n tasty, bongok siall bolehla pulak kau refer pada diri sendiri. Tergelak aku sensorang pagi-pagi buta ni

ai said... [Reply to Comments]

apesal dah lama aku tak nampak bento kau peej?? windu lak aku ngan budak itam tu ;P

Musliha said... [Reply to Comments]

2.30 pagi makan mcd..
muahaha.. giler betul..
tapi kalu lapor, bedal je la..

Dda Ly said... [Reply to Comments]

lol...one thing yg saye sangat ske bace blog peej neh kan, sbb salu buat saye ktawe sensorg kt opis..big n nasty huhuhu part noy marah edan pon agak lawak disitu...:))

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

noy pemarah?? kena banyak belajar gelak dr i.. hahahahahaha!

shasha said... [Reply to Comments]

oohooo..big n nasty...aku pulak terbayang2...kakakaka..tapi edan cover cute jee..kelakar..

Tny said... [Reply to Comments]

Kelakar lah korang ni.. suka je.. fun :)

Muka orang menyelit.. memang NASTY! Aku rs sbb tu dh tersilap order!! :))

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

rofl kelakar gile ah korang. edan tu blur2 pulak kn. :DDD

Tina Najib said... [Reply to Comments]

haha..
ko perasan x, kdg2 noy mcm aku.. sbb suka pikir bukan2..pdhal takde benda pun, hehehe..

peej said... [Reply to Comments]

chics,
ye la...supaya aku kedengaran lazat sikit..huhu..


ai,
kalau kau rindu..aku ni lagiiiiiii la rindu..die kerja la sekarang..siang malam..gile gigih..ade la jumpa seminggu/ 2 mggu sekali je..sedih kan..


musliha,
kite org bedal je..x kire masa..

peej said... [Reply to Comments]

dda ly,
tu la..noy suka marah benda2 x munasabah..


liza,
tu la..tp u tu mcm terlebih gelak pulak..hihi..


shasha,
terbayang2 apa??aku ke burger tu??haha

peej said... [Reply to Comments]

tny,
xde ok..tu edan mmg berpikiran jauh..sebab pic tu di snap lepas die order2 semua tu..


wani,
tu la..blur ke??ke coverline lebih..


tina,
tu la kan..mengarut2 je korang ni..x suke ok..tgk aku..relax sesajo..huhu..kalau ben ade affair ke apa pun aku x tau..sebab otak aku pikir die kerja.. ;p

hOOdedLicIOUS said... [Reply to Comments]

ahaha..lawak si edan..masa baca dialog part big n nasty tu aku terus scroll atas balik nak tengok gambar kotak tu tulis apa..terkejut aku ada burger nama cam tu..sekali baca bawah2 lagi terus gelak..lawak gilos..

Tny said... [Reply to Comments]

Owh.. okey..
Patutlah Noy sentap je!! :P

Tapi ttp kelakar.. sabar jelah..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

aaa...akak pi kat ulu klang shell nye mek d dah takde dah prosperity...huk huk..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...