Instagram : @peejburhan

lapar la pulak pagi2 ni..~

aku masih demam2..
semalam la teruk betull.
ari ni dah ok sikit..
tp stil selsema..n tekak amatlah perit..
siang dah tido..so malam ni xleh tido lak..
td dah rasa nak tido..tp ayol berdengkur baik punya..
x leh nak lena aku,..
so online je la ye...

nway, last sunday breakfast ngan papa n mama..
xde la nak pergi..
tp dah mama dok mekak2 tepi telinga..
mmg akan terjaga punya la..
so alang2 tu ikut aje la yea..

malas nak cerite sebenarnye..
tp dah ade pic tu tepek aje..
sambil2 boleh bagi korang terliur..huhu..

:: semua tido xmo bangun..so aku papa n mama je pergi ..makan kat medan selera au2::
:: aku makan ini ::

nasi lemak ni sambal die x berapa stone..manis2 sikit..
so aku mmg x amik sambal sgt..
sebab rendang die adalah sedap gile..
makan ngan tu je pun dah best gilosh...
plus ade kangkung rebus tu..best..

ish lapar lak di pagi hari..
mcm nak sarapan tu je jap lg..nyum~

14 Comments:

Zizi said... [Reply to Comments]

fes taim komen..saje nak mintak ko citer pasal keje ko..citer pasal opis..boss n so on..mesti keje ko meriah kan...selalu aku baca citer pasal family je..nak gak tau environment keje ko cane..TQ

miss dinza said... [Reply to Comments]

aaahh lapor nyur bila pagi2 tgk makanan...alangkah indah nyur kalu dapat makan begini sekarang..

nasaoji said... [Reply to Comments]

pg2 dini hari, aku buka blog ko, mmg mengiurkan ns lemak tu...ek?...

shasha said... [Reply to Comments]

errk...tgh diet skang...huhuhu...mahu mengelak tgk nasi lemak...tapi takpe..nasi lemak ada sayur kangkung sgt potong stim..tak suka...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

sedapnye kangkung tu kan...leleh air liur dah....

dazzledalie said... [Reply to Comments]

get well soon :)

MisSy F said... [Reply to Comments]

suka gile bfast kat sini.mcm2 ada.ni yg kat belakang jj tu kan?

Tina Najib said... [Reply to Comments]

pija,

ni kat area kerisik tu ehh? kat kedai mana ehh? baris kedai mak jon yg dulu tu ke or the opposite side? aku nak la.. tak tahan nengok kangkung tu, hehehe..

farah said... [Reply to Comments]

get well soon peej! then blh kau blog byk2 abt ur daily excursions..cewah!

Ceera said... [Reply to Comments]

kangkung dengan nasik lemak??

macam2 menu dah ada kat nasik lemak skang..

puterikurekure said... [Reply to Comments]

kangkung!
nasi lemak!
teringat masa kat tdk dulu.
kite makan camtu je kan?
best2.

oh. akak kalau dapat telur rebus ngan kangkung makan ngan nasi lemak pon dah kire stone abis. hehehe~

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

oh.. sambal manis memang buat saya turn off :D

Musliha said... [Reply to Comments]

dah ler lapo..
nampak lak nasi tuh.. sedapnya.. oh rendangggggggg.. haaaaa..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

waaaaaaaaahhh nasik lemak!!!! kene masak la lepas nih... huhuhu

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...