Instagram : @peejburhan

ke johnny's lagi~

last friday patut nak keluar ngan liza n kak zue..
tapi tetibe mama cakap nak carik barang2 utk buat hantaran pulak..
elok dah siap2..
mama cakap die lapar sgt..x tahan..
so kite org keluar makan je la..
ke JJ au2 je..
senang kan..situ semua ada..
n kedai2 makan pulak area parking je..
so drop mama...kite org pimpin n jalan sikit je..
ye la..if tempat2 lain nak pakai wheel chair semua kan..leceh..

kite org pergi johnny's lagi..
mama n papa nak makan...
aku ok ajo..sedap je aku rasa..

:: dzaza pun ikut sama...dah die ada kan..xkan la nak tgglkan die kat umah lak..keji gile kan ::
:: mummy & daddy...mama ceria lebih..papa mcm xde perasaan je..huhu ::
:: dua minah sewel yg aku terpaksa hadap hari2 ::
:: masuk2..jangan x masuk..owh kali ni kite pakai sup tomyam lak..tp kene tambah extra rm10..amboi melampau kau punya charge kan.. ::
:: muka minah yg gile selekeh..kening tebal..hidung hingus2.. ::
:: apesal muka kau mcm tu dza?? saje nak kutuk cara aku amik pic kan..owh btw..itu baju dzaza belikan..sweet..i lap yew..wah tetibe love2 kan..x pernah aku pakai kuning..tp ok la pulak kan..n aku adalah takut if org belikan baju..sebab rasa mcm x muat je..tp ni ok je..apa lagi..terus pakai lohh.. ;D ::
:: hidangan utk malam itu ::
:: muka aku yg menikmati hidangan x pandang kiri kanan dah.. ::
:: haha muka mama x sabar2 nak makan..lambat lak die nak panas gelegak ::
:: kekenyangan dan gembira ::

:: muka2 org yg berpuas hati makan jugak. ::

later aku n noy masuk dalam..
carik2 barang utk edan die tu..
sempena hari berkasih sayang..
pastu kami balik..

itu je cerita dpd seorang blogger yg makin lama makin malas..
sekian terima kasih..

7 Comments:

nasaoji said... [Reply to Comments]

peej;-romantika nyer mama & papa peej kan?..suker..suker nengok!!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

leleh lak nengok kuah tomyam tuh...isk isk..

Musliha said... [Reply to Comments]

aaaaaaaaaaaa.. steamboat lak..
tensen la masuk sini..

ai said... [Reply to Comments]

stim lagi...syiok apa! ;P

shasha said... [Reply to Comments]

hahahah...nampak dah kamu macam malas nak update je peej...tapi peminat2 masih setia menunggu kamu laa...

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

e eh. tak sangka plak pose muka sama.

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

aku benci kau!!!!!
i miss joni!!! hahahhaha
lelagi die punye honeydew desert itu
aaaaaaaaaa benci!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...