Instagram : @peejburhan

hasil shopping lite2~

owh ni hasil shopping kat JJ tu...



cincin risik..
famous amos utk buah tgn nak bg family zeity tu..
ye la..tgn nak menonong je pergi kan..
n mama beli refill foundation die...gile mahal..refill pun dah mahal dpd aku punye foundation..gilo..
n noy belikan mama perfume tu...



inilah cincin risik itu...
aku amik 2..satu pakai flash..1 lg xdak...
simple mcm ni pun dah mahai ...tsk..
dah la belah rotan je..hergh...
tp xpe la kan..dah adat..beli ajo..

owh zeity ni jari size 9 ok..
gile kecik la hai...
so mmg xde choice..so amik je yg ada...
aku try cincin ni...
pakai kat jari kelingking aku..x sampai half pun bole masuk..

payah ok nak carik size 9..
masa beli cincin tunang pun xde size 9..
beli je la besar..
nanti pandai2 la die kecikkan ...
aku lak size berapa tah..yg pasti xde size jugak..
tp aku bukan kecikkan..die kene besarkan..hihihihi..
padan muka ben....

e eh..tgh cerita pasal cincin lain..
apesal masuk cincin aku lak kan..
wah over ok...x sabar2 ke?? ;p

12 Comments:

Musliha said... [Reply to Comments]

saiz 9.. kita serupa.. wakakaka..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

peeja... aku pun tgh survey rege cincin nih...
waaaaaaaaaaahhhhhhhhh hahahahhaha
mahal bebeno ke habib tuh?
alang2 mahal... baik aku beli kat sini kan? hahhahah verangan!

Anonymous. said... [Reply to Comments]

pergh, cantik gila cincin. serius cun gilaaaa. tapi mungkin berpadanan la dengan harga kot? huhu nasib la siapa kahwin laa niiii, harga emas tgh mahalllll ...

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

cntik cincin tu even simple jer. aah peej, awk bile lagik? noy otw da.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

mmg rege mas tengah mahal kan skrang.
tapi cincin tu cun..sangat lawa..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ntah kite ni saiz brape agaknye *sambil ambik pita pengukur utk ukur jari* :P cantik jugak weh cincin yg korg beli tu.

peej said... [Reply to Comments]

musliha,
keciknye korang ni...sile la makan lebih2 sikit yea..


lil^red799,
aku rasa bukan habib mahal..tp mmg harga emas dah mahal...edan pernah survey kat UK sana lg mahal la emas


anonymous,
tu la..kalau nak kene beli time sale la..berbaloi la sikit kan..

peej said... [Reply to Comments]

beautiful disaster,
kan aku dah terangkan semalam..sile baca ye..


darling8tabby,
biasa2 aje la..cincin belah rotan..xde choice sgt pun..


wani,
apa jadah kau ukur pakai pita..jadi kerja ok..
kau pergi je kedai emas..ade cincin pengukur tu...

ary said... [Reply to Comments]

Aku cincin saiz 4. Ya silalah pengsan semua orang. Siap kena tempah lagik. Tapi aku tak suka sebab byk cincin lawa aku takleh pakai akibat takde saiz. Ciss!

shasha said... [Reply to Comments]

huhuhu...sian org jari kecik2 ni..mcm my bro gf size 8...cincin murah je..."selamat" kata my bro...

peej said... [Reply to Comments]

ary,
kau biar benar weyh..
dah check kat semua kedai ke..
xkan size 4 kot..tu dah mcm tulang je tu..


shasha,
murah ke..kalau kecik..tp tebal or berlian seketul..harus mahal jugak.. ;p

nasaoji said... [Reply to Comments]

cincin emas,,jenih aku yg tak reti nak pake emas ni, peh kawen, simpan lam kotak jer emas2 yg d beri...
bl nengok,bukan main mate melilau....

ala, ko bl cincin yg lebar, lawo kat jari ko..MESTI LAWO...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...