Instagram : @peejburhan

dah boleh google~

owh lupa nak bg tau..
kalau korang perasan..
blog aku dah ade kotak google ni...
thanks to ceera...die ade tutorial bende ni...



sgt la senang ade benda ni..
mcm entry gambar kawin aku n ben tu..
aku amik yg lama punya..
aku google je...pastu jumpa..
bagus..xyah payah2..aku nak memikirkan kat entry mana aku tepek pic tu..

owh kalau sesiapa mcm semangat2 nak lawa2 kan blog ke..
nak letak itu ini ke..
sile la ke blog ceera...ade macam2 tutorial..
ok people..selamat mencantikkan blog masing2.. :)

8 Comments:

Ceera said... [Reply to Comments]

terus ko promote blog aku sekali eh.. hehehe

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

aku rindu gile nak chantik kan blog aku....masa tak kesampaian!!! nak hapdet pun menyemput! ahhhhh tensi!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

tu la..nasib ceera ada..cikgu ceera *wave wave*

arep said... [Reply to Comments]

google biasa pong boleh kak...

peej said... [Reply to Comments]

ceera,
haruslah..kata sumber aku dpt coding itu..


lil^red799,
aku lak malas..plus mcm dah puas hati dapat blog 3 column n stretch..
ade la rasa nak lawakan lg..tp serious malas.. ;p


darling8tabby,
kan...very berinfomasi...mcm2 ada.. ;)

peej said... [Reply to Comments]

arep,
ade tp x sama..bykkan keje..
kene pergi balik bukak google tu..nak type..pastu x specific..sini terus ke blog je..1 click away je..

viruspadu said... [Reply to Comments]

nah ni, http://viruspadu.blogspot.com/2009/01/bagaimana-nak-mencari-entry2-lama-di.html

akak pun ada wat entry mcm mn nak carik balik entry kat blogspot, tak perlu letak kotak google tu

tp kalau letak kotak google tu lg nampak pro gitu kan :p

peej said... [Reply to Comments]

viruspadu,
owh ye ke..tak tau pulak..heheh..
tapi setelah check..pija lg suka hasil google search..sebab die keluar jenis google tu..kalau yg search atas ni..die terus keluar entry..so masih kene scrol2.. ;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...