Instagram : @peejburhan

bawak mama jalan2~

malam tu araound 8pm kite org bawak mama keluar...
ikut mama die nak pergi carrefour..
gile sangap kan..
tp layankan aje..
tp before tu kite rog ke cavenzi kat w.maju tu..

kite org nak carik set bilik baru..
sebab kat bilik bawah tu set zaman mama kawin..
gile lama kan..dpd tahun 1977...
jalan2..tgk ade yg berkenan..n x mahal sgt..amik terus..
kata noy org ado2..laju aje die..
so makan perabut di taja oleh noy..


:: lelaki itu mengira2 deposit ::
:: muka gembira walaupun keluarkan duit,.gilo.. ::
:: edan offday..maka die pun ikut sama ::

later kite org ke carrefour..
terus ke tomei...
noy nak carik subang utk pergi kerja...
kali ni mama lak taja subang die..
tp aku x amik pic la yea..gilo apo..x pasal aku kene tembak ngan security tu..takottt aaa...

mama adelah gile..die kalau x nak beli gelang gile besar..
mcm mami jarum ok..x suke...
lagi pun kedai dah nak tutup2..maka hasrat die mati di situ aje..
tp dlm kereta still lg dok tanya2 pasal gelang tu..pelik2 je..


:: mama masih terbayang2 gelang ke ma?? ::

noy n edan menyingah kedai tradisional..
beli apakah?? x ingat la..ade beli inai utk mama la apa la..

tp x suke betul la..die kan xde lift..
so mmg ngeri je la naik2 escalator tu.
tp kali ni ok sikit la..sebab edan ade...
last time 2 org je ngan noy..mmg terkangkang la kite org ni..
tp kali ni mama cakap mcm naik roller coaster..
sebab kite org suruh die yg jaga break die..
ye la..kalau x mau menggelungsur gelek aku kan..

lepak kejap je kat carrefour tu..
sebab dah pukul 10pm pun..
mama ajak lepak dunkin donut..
tp ape kejadah kan..
aku kata lepak tempat lain je..

4 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

escalator dia pelik ke? camnekah?

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

escalator dia pelik ke? camnekah?

shasha said... [Reply to Comments]

wah wah...bila perabot baru mahu sampai peej??

Musliha said... [Reply to Comments]

owh.. escalator yg lurus tu eh.. ekekeke..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...