Instagram : @peejburhan

aku je rasa mcm ni ke??

ok sessi luhan perasaan lagi..ngeeee :D
aku ada la cerita..tp punya la malas nak update..
tau kenapa??meh sini aku cerita..

aku x tau la korang rasa x mcm ni..
ke aku je rasa...
kan kalau sangap2..kite akan blog hop kan..
n kite akan terblog hop ke blog2 yg gile best..
tgk cara penulisan org..tgk life org...
kadang2 kalau overdose sangat...kite boleh rasa depress...

tiba2 akan datang rasa...n terdetik dlm hati

" ishhh..best nye blog die.."
" bestnye die pergi sana sini"
" best gile cerita2 die "

n tiba2..akan rasa mcm..
ish patheticnye blog aku..
apa yg aku merapu2..
KG gile blog aku...
tah apa2 yg aku cerite...

x pasal2..mcm kau benci je ngan blog kau..
rasa mcm dah xnak ade blog...
tapi x boleh..sebab mcm dah sebati..mesti rasa nak ngadap blog je..
kadang2 rasa malu pulak org2 baca blog aku..
esp org2 yg kenal aku semua..
macam2 rasa lah..campur aduk...
tah kenapa rasa mcm ni..
gilo apa kan..
tapi itu la yg aku rasa lately..
sebab tu la entry aku ala2 nak xnak je lately..tsk..

n plz...ni bukan attempt nak meraih comment2 best mcm..

" pija..blog kau best..aku suka "
"kau menceriakan hari ku "

bukan ok..sebab kalau mood tgh down..org tulis mcm mana pun ..kau tetap down..
kadang2 aku wonder..
kenapa la org still nak baca blog aku ni..
sebab aku sendiri pun makin lama..makin nyampah ngan blog sendiri..

serious x tau apesal rasa mcm ni..gile kan..
mcm byk sgt negative vibes around me kot..huhu..
cea..tetibe salahkan aura kan..tah apa2 tah..

maybe sebab rindu kat ben kot.. :(
lama nye x jumpa die..

p/s ; yes..it's 4ish am..n i'm still awake..sila salahkan nescafe kawww yg noy buat..aku minum sampai 3 cawan.. ;)

23 Comments:

Che Sue said... [Reply to Comments]

sama a pija..me oso kadang rsa gitu gak...bila baca blog org..wah best nyer dia gitu gini, aku takde pun gitu gini..hmm..

tapi kita adalah istimewa wit our own way..so b proud of ursef..

p/s- ni mood ala2 menopos gitu..hiks! *lariiikk!*

peej said... [Reply to Comments]

che sue,
haha..aku ingat aku je rasa mcm ni..
tu la pasal..mcm nak menopause je..hiahahah..tp mintak jauh weyh..aku blum kawin lg...

Anonymous. said... [Reply to Comments]

bukan nak bodek, but i love your way of writing. kadang-kadang sampai boleh tergelak dog, ok. that's why i keep on coming here walaupun tak kenal pun huhu...

viruspadu said... [Reply to Comments]

peej kadang2 kita tgk orang best kan, orang tgk kita best :D

kadang2 akak pun teringin nak tutup blog tau

tp tu la mcm peej ckp, dah sebati ngan blog, asik nak ngadap dia jer :p

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kejap je rs camni.. nanti2 ok la tu kot.. haha. kami demand lebih updates!! :P

ai said... [Reply to Comments]

Giler ok..aku ingat nk komen 'maybe kau rs camni sebab rindu ngan Bento kau'. tetiba kat bawah tu kau dah siap tulis.

utk pengetahuan kau, bukan kau sorang je rs camtu. mmg le bila kita gi blog org yg best2 tu siap rasa down lagik tau. selalu ckp 'eee..bestnye dpt makan memacam, bestnye dia gi sana sini, bestnye dia syik shopping je..'

tp, bagi aku blog kau ni pon best apa! kalau x takde la tiap kali kau hapdet, aku terhengeh2 nk tengok blog kau ni.

aku rasa mmg hormon kau skang ni abnormal la peej. campor ngan rasa windu kat bento kau skali.. ;P

Tijah said... [Reply to Comments]

ini sebenarnyer simtem2...

ohhh macik nani! sila kawenkan budak ini!!!

hehehe!!!!

Anonymous said... [Reply to Comments]

ala..diorg yg tulis benda best2 tu.. pegi merata2.. makan macam2.. betul ke? ke saja2 je jaja cerita yg sebenarnya takde? hehe.. piah zadora dh membuktikan bahawasanya some bloggers ni kengkadang dok menipu je..

along said... [Reply to Comments]

kejap je rasa tuh, syg!

when u dont feel like blogging, don't.

sometimes kita baca org lain nye yg best, kekdg its becoz org tuh pandai cerita, gmbr cantik-cantik walhal biasa je.

like mine.

lagi craps, emo panjang, memang xkan dpt hasil satu sen ah baca situ.

tp org kata best.

tang mana pun along tatau, tp along syukur je ah, ade orang baca.

when bila baca sendiri, cam haramjadah aku tulis neh wehhhhhh.

so u are not alone eyh, dear?

:)

keep on blogging selagi mahu!

Mya said... [Reply to Comments]

haah peej. aku setuju dengan ANON. ada blogger tu kdg2 berangan lebih. sebenarnya takde hebat mana. nak impress orang je. baik kita sederhana... dan aku suka baca blog ko. sekian.. :)

shasha said... [Reply to Comments]

peej...aku lagi tulis blog citer tah apa2...aku rasa takde pun org nak baca dan jadi follower blog aku..tak macam kamu peej..aku rasa kamu bertuah sebab ramai yg mengikuti kisah kamu tanpa mengira apa pun yg kamu cerita...dan sentiasa sokong kamu..so..chill babe..chill!!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

takpe la dek..take it easy ok...
maybe pija pi cuti2 dulu ker..kasi relaks...

jangan tutup blog tau..nanti akak mogok! heheh

Musliha said... [Reply to Comments]

giler kamu..
asal minum kopi je xleh tido..
mampus kalu ginih..

Tina Najib said... [Reply to Comments]

babe,

hehehe.. aku akan jd mcm ni kalau aku bukak page you-know-who..kalau tak, aku okay je sebenarnya.. ko tau la kan, hahahaha..

tapi life kita happening apa.. kakakakakaka..

mmg tak aaaaaaaaa...
hehehe..

btw, sila buzz aku.. aku ada mcm2 nak tanya ni.. hehehe..

Intan Noorazlina said... [Reply to Comments]

betul la... kadang2 boring dgn blog sndri... tapi takpe... kita berblog juz to have fun kot... bila ada citer kita citer.. takde kita baca citer org je...
anggap je yg kita nak luahkan cita kita kat blog ni...sape nak bace bacela... taknak sudah... kankankan...

Ajipp said... [Reply to Comments]

kak pija (...miahahhaa tetiba jadi akak aku je ko ni...)

aku sangat bosan nak berblog bila masuk blog ko...
ada je menda yg ko nak ceta...
rasa nak mintak sikit idea tu...

aku rasa perasaan tu normal aa...
sbb bukan ko sorang yg rasa...

keep on blogging ye...
walau blog ko ni sebenarnya dah tak bape nak best pasal chemott dah takde ekekekke...

go pija go!!
go... go power rangers!!!

Ceera said... [Reply to Comments]

memang ada orang rasa cam2..

tapi wat masa skang, aku tak pernah la nak rasa cam2, sebab aku rasa life aku pun happening. Wpon apa yang aku blogkan.. tak la best mana.. tapi sekurang2nya ado..

cam blog ko.. mungkin ko rasa nyampah. Tapi mungkin bagi orang lain, doramh rasa blog ko adalah yang terbaik.. sebab apa??

sebab ko ada family yang ceria
Ko pencinta kucing
Ko best
Bla bla bla...

Dengan itu..
Haaaaaaa ko. panjang aku komen..

Masing2 ada life yang best ngan takbest..

jyss said... [Reply to Comments]

the grass is always greener on the other side..chewah..kita selalu pikir camtuh. padahal org lain tgk kita pun ingat hidup kita lagik best dari diorang.

kesimpulannya: hidup semua org adalah best :)

aku baca blog ni adalah kerana citer ko yg kelakar. suka la cara ko tulis :)

Deqna said... [Reply to Comments]

aku rasa setiap blogger akan kadang2 terfikir seperti apa yg ko fikirkan tu.. betul apa ko cakap tu, bila kita baca blog sendiri rasa cam ape tah bila tgk org nye yg kemainlah happening.. tapi tulah life masing2 kan tak sama.. janji kita happy

freespirited12 said... [Reply to Comments]

sila jgn rasa begitu. blog anda adalah best.

first time commenting and i've been a silent reader since forever :)

nasaoji said... [Reply to Comments]

rindau kat ben nyer pasai, trus otak kacau bilau ek cakp tak mo berblog ler..ape ler..jgn ooo....

rindu2 gak tuh,,blog ko, harus terus!!!

fictionita said... [Reply to Comments]

weih, kecoh kot kat office aku kau tutup blog. hahaha!!!

gila standard selebriti weih!!!

p/s: aku masih simpan gamba kau pakai kain pelekat kat kepala, masa kau picnin ke pe. so funny! :P

cik nurulain said... [Reply to Comments]

pija, blog u best ah. buktinya skang kul 4 pagi i gigih gila nak abiskan baca blog u. dari kul bape ntah tadi baca 2008 punya. ni dah masuk 2009. gila tak? tengkuk dah sakit ni. ok, saje nak bgtau tu je. bubbye. nak smbung baca lagi.

p/s: kalau tgk page load byk semacam je tau lah kenapa ye... ;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...