Instagram : @peejburhan

aku baik hati..maka aku bg la map~

ade yg tanya mana kedai makan hari tu kan..
so ni aku buat map..
aku pun pertama kali pergi..
so aku x berapa nak ingat la ye..
aku letak landmark mana yg aku ingat aje..

owh ini kedai makanan cina k..
aku bg tau la siap2..
mana la tau nanti ade yg cakap itu ini..
bg yg x kisah mcm aku ni..boleh la pergi..
sesiapa yg rasa die jenis particular ke bab2 ni..
xyah la pergi..nanti dok keji2 ke apa pulak..

so ini map die..


click la bg besar..
rasanya korang paham kot..
x susah pun..
jalan BB tu..korang straight je la sampai hujung..
nak ke jalan pudu ke apa tu..

then masuk kanan..
ade kawasan parking tu..
rm5 parking die..park je la itu..
kalau rasa korang terel n boleh carik parking free..pun carik la yea..

aku makan kat bumbung2..tepi parking tu je..
xde la masuk dalam ke apa...
try la menu2 yg aku makan tu..
gile sedap...kalau korang amik lauk lain..
x berapa nak sedap..sile salahkan diri sendiri...

ok la..itu sahaja.. ;)

8 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

tu psl, kedai chinese kalau halal xpe. utk pihak yg ragu2 tu, carik kedai alternatif xD

shasha said... [Reply to Comments]

huhuhu...bukan area ni sesak je peej???

Musliha said... [Reply to Comments]

hahaha.. salahkan diri sendiri..
tetiba je aku..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

dah ade senarai kedai nak pergi balik kang... yg pasti akan ku pergi kedai nasik dalam dulang ko tuh, yg ni pon kene try gak.....

haih! camni bile nak kurus nih....hahahhah mmg akkan kurus lagi mau berangan!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

tima kaceh.....
terbayang2 dah ketam dia..haih..

Che Sue said... [Reply to Comments]

tengkiu pijaa..huhuhu..blog mu ni adalah tourist guide beta masa balik mesia nnt..

peej said... [Reply to Comments]

wani,
betul..betul..betul..


shasha,
tah..time aku pergi tu elok je..pergi la after 8pm..pergi time org balik kerja sesak la..


musliha,
tau xpe..

peej said... [Reply to Comments]

lil^red799,
harus..buatkan aku nak nasik dulang itu...
lupakan je la impian nak kurus tu..sama mcm aku..makanan adalah sgt sedap utk di tgglkan.. ;p


darling8tabby,
jgn x cuba..sedap kak.. ;p~~~~


che sue,
sama2..sile makan puas2 ye...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...