Instagram : @peejburhan

aktiviti hujung minggu~

last sunday..
petang tu dzaza buat jemput2..
sedap...aku teringin cekodok pisang sebenarnye..
tp makan ni pun best je...

:: gile comel kecik2 jemput2 die..ade la besar 50 sen je kot..kalau cekodok lg comel..bulat2 je...geram ::

later tolong mama bergardening kat luar..
mama arahkan je la..
kite org la yg buat semua kan..


:: aku gigih lilit2 pokok hoya tu..sebab die jenis melilit n menjalar..so alig ke situ la.. ::
:: hannan pun tumpang bersantai ::
:: noy n dzaza gigih alihkan pasu ...jgn tanya apesal pic ni mcm ni..aku dah jenuh rotate tp mcm ni jugak..so korang rotate kepala sendiri je la yea ::
:: mama yg bg arahan saje...haha keji je aku cover rambut mama tu..bukan apa..yg mama x bg aku letak pic x pakai tudung..yg noy asyik maraha aku pixellete kan..die kata mcm pakai shower cap la apa la..so kali ni aku tukar style ni pulak..haha ::
:: PG si tukang sibuk ::

:: hannan paling suke kene dukung mcm ni..gedik gile ::

:: seronok dapat jalan2 ::

ok aku dah malas nak type macam2..
ok byeeeeeeeeee....

12 Comments:

Ceera said... [Reply to Comments]

manja betul hannan tu..

ai said... [Reply to Comments]

cantik mama kau buat kalau buat rambut camtu ;P aku rs lagi le noy marah kau buat camtu peej!!

giler manja la hannan..ngalahkan baby org lak! meh sni aku geget ekor kau tu..eeeeeeeeeeeee

puterikurekure said... [Reply to Comments]

geram tgk hannan!!!

rajin pija. slalu tgk2 ben buat je kan. kali ni pija lak buat. hehehe.

dah sehat ke?

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

waaaaaaaaaahhh gebu betul si hanan tu...
aku rindu chemotttttt

tak ske hanan!! !takeover chemot's place
hahahahha tetibe

darling8tabby said... [Reply to Comments]

amboi hannan..gumbira ye dia..

sucre kat mana dek..

Deqna said... [Reply to Comments]

besarnya hannan tu.. comel lak tu..

Che Sue said... [Reply to Comments]

baiknyer hannaan...tu sronot aa tu dia dah jadi KING kat umah tu ek..

shasha said... [Reply to Comments]

huhuhu...bulu hannan sgt gebu...geramnyerr~~

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

Hannan "The Ripper"

Musliha said... [Reply to Comments]

mengada2 eh kau hannan nak kena bawa jalan2..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ahaha kite rasa kalau kite ikat kucing kite si karpet tu bawak jalan2 mesti masyarakat akan mengeji.. ye lah kalau si hannan tu xpe la kan comel2 bulu kembang. si carpet tu kucing kampung bulu pun nipis.. ada hati nak ikat pastu bawak jalan.. lolx :PP

Ajipp said... [Reply to Comments]

nyampah kat hannan gak hahahahha...

tapi syumel aa dia...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...