Instagram : @peejburhan

tag flickr~

aku di tag oleh maszshimi..
so alang2 xde bende nak buat ni..
aku siapkan je la tag ini..

First. You answer the following set of questions. A simple keyword.

Second. Use those answers to search for pictures in Flickr using Flickr search. From only the first page of your search results, pick a picture.

Third. Copy and paste each of the photo's URLs for the images into the Mosaic Maker.

Last. Finish step 1 to 3 and then tag 12 person you know.

The questions are as follows:
1.What is your nickname?
2.What is your favourite food?
3.Where did you go to high school?
4.What is your favourite colour?
5.Who is your celebrity crush?
6.Favourite drink?
7.Dream vacation?
8.Favourite dessert?
9.What is your childhood ambitions?
10.What do you love most in life?
11.One word to describe you.
12.Your Flickr name.




1. peej - aku pilih pic ni sebab ade tulis peej..n perempuan tu agak besar jugak..haha
2. rice - sebab aku suke nasik
3. BBGS - sebab aku abis form 5 kat sini
4. red and green - aku xde yg betul2 favvy..kire ni 2 ni..antara yg aku paling suke la
5. ed westwick aka chuck bass - owh die sgt sexy..*horny mode*
6. soya bean
7. caribbean
8. banana split - xde la favvy..tp buat masa ni aku crave nak makan ni
9. architect - haha..xnak kalah kan..
10. family
11. funny
12. peej - sebab aku xde flickr..so letak la peej..tp byk pic kucing la..so ademinang ceria ni..aku amik je la..

ok tu je..
aku nak ag siapa eyh?
kadang letih a tag2 ni kan..
kan penat aku tag..
org malas buat pulak..
so apa kata self tag..bolehkah??
n seperti biasa aku pesan..
sile jgn malu2..
sebab aku xkan pergi ke blog kau n cakap.."eeee x malu..tag diri sendiri"
so ok...
ta ta byatches..

4 Comments:

Musliha said... [Reply to Comments]

MUKA POMPUAN YG FIRST TUH LEBIH KURANG MUKA KAMU LE PEEJ, SERIUS..

miszmaney said... [Reply to Comments]

yup sangat la lawa..huhu..mcm nk suh lukis muke sndiri jek..heheeheh..

Tny said... [Reply to Comments]

Owh?! Search flickr boleh jumpe nama ko yea!!! Femes!! :D

peej said... [Reply to Comments]

musliha,
haha..mcm2 je la kau ni kan..


miszmaney,
apa nye??rasa kau salah comment ni..


tny,
tu la pasal..ade ok..tp ekbanyakkan nye kucing..kelakar kan..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...