Instagram : @peejburhan

sakit mata la~

2-3 hari ni aku sakit mata la..
sampai kepala pening..
sebab layout putih ni kot..
lebih2 cahaya masuk dlm mata aku ni..
dah la aku ni suke mengadap pc je..
sebab tu jugak la aku x berapa nak update..
sibuk blog hoping..by the time masuk blog aku..
mata aku dah sakit sampai kepala denyut2..

aku suka layut hitam dulu la..
tapi ni nak feng-shui sgt la konon..
masalahnye feng-shui kah??

xpe la thn je la kan..
esok kalau ok aku update la...
tp esok mcm full je aktiviti..
xpe..kalau x aku update ahad je.. ;p

ok people..good night..
nak kene tido ni..
esok pepagi nak pergi pasar tani..
mama nak pergi jugak..
kang x bgn die emo lak..

byeeeeeee

9 Comments:

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

yeah i guess hitam lagi menawan la peej

viruspadu said... [Reply to Comments]

akak rasa yang lama kaler itam dulu lagi lawa tauuuuu

hiksss

Che Sue said... [Reply to Comments]

pasang filter kat monitor tu...supaya peratus cahaya kureng skit tembus ke mato anda...

green apple said... [Reply to Comments]

salute la ko peej, sanggup bersakit mata semata-mata nak blog hop.

ko jadi co-admin blog aku nak tak? tolong update kan blog aku sekali.

Musliha said... [Reply to Comments]

ah.. yer.. kita pun setuju..
the black one.. lebih lawa..

puterikurekure said... [Reply to Comments]

kaler itam lebih sesuai ngan blog pija ni. sebab pija dah biasa guna itam dari dulu kan.

akak tak reti guna layout kaler2 ni. hehehe.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hitam ittew menawan..semua matching kan..

shasha said... [Reply to Comments]

peej..aku rasa camni lagi ok compare ari tuh..

peej said... [Reply to Comments]

hahaha..aku pun rasa mcm tu..tenang jiwa aku dah tukar ni...kalau x nak ngadap blog sendiri pun x kuasa ok..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...